Česta upotreba šminke kao i zagađen vazduh, dodatno doprinose taloženju nečistoća u porama kože, što može uticati na pojavu mitesera ili pogoršanje tena. Zato je važno licu pružiti adekvatnu negu i pravilno ga čistiti.

Poznato je da takozvana T-zona (nos, brada i čelo) predstavlja područje na licu koje je najviše izloženo skupljanju nečistoća, masnoća i šminke, što dovodi do začepljenja pora i pojave mitesera. To je deo lica na koji treba obratiti posebnu pažnju i temeljno ga čistiti. Zato je NIVEA razvila Clear up trakice za intenzivno čišćenje pora T-zone, koje pogoduju kako normalnoj tako i mešovitoj koži. Ove trakice pomažu da vaše pore ostanu čiste, a ten izgleda osvežen.

NIVEA Clear-up trakice za T-zonu

NIVEA Clear up trakice za T zonu NIVEA Clear up trakice za T zonu

Temeljno uklanjaju mitesere i intenzivno čiste pore. Trakice obogaćene limunskom kiselinom, aktiviraju se vodom i u kontaktu sa mitiserima i nečistoćama temeljno čiste kožu lica. Posebna tkanina koja je izuzetno mekana na dodir, nežno prijanja i prilagođava se svakom delu lica, naročito konturama nosa. Pore su dubinski očišćene, ten je osvežen a koža izgleda čisto.

Način upotrebe:
Koristite ih jednom nedeljno, u okviru vaše redovne nege lica. Željeni deo lica pokvasite vodom. Nanesite trakice i sačekajte 10 do 15 minuta da se osuše.
Lagano uklonite trakice, a zatim nanesite NIVEA dnevnu ili noćnu kremu za negu lica.

Podnošljivost na koži dermatološki je dokazana.

Editors choice