Tanka kosa ima manje volumena te joj je potrebna izbalansirana nega koja neće dozvoliti da frizura “pada”. Raznovrsni proizvodi za lepši sjaj kose sadrže sastojke koji kosu čine blistavom ali ne postižu volumen.

NIVEA DIAMOND VOLUME zadovoljava oba zahteva – formulacija sa česticama dijamanta i tečnim keratinom obogaćuje kosu svetlucavim dijamantskim sjajem ali i lepršavim volumenom.

Strukturalni protein keratin čini 95% naše kose. ”Usled spoljašnjih uticaja, kao što su farbanje kose, ili redovno feniranje, nastaju problemi na keratinskom sloju dlake i ona postaje gruba. Posledica toga je da kosa ostaje bez sjaja i deluje beživotno”, objašnjava ekspert Dr. Sors.

NIVEA DIAMOND VOLUME, zahvaljujući finim česticama dijamanta, čini kosu glatkom od samog korena pa sve do njenih  krajeva i tako omogućava refleksiju svetlosti, a kosi vraća sjaj. Formulacija sa tečnim keratinom oblaže svaku vlas i štiti prirodni sloj keratina od štetnih uticaja. Rezultat: kosa raskošno sija i ima prirodan volumen.

NIVEA DIAMOND VOLUME šampon

Lagana formulacija sa česticama dijamanta i prirodnim keratinom daje tankoj kosi blistav sjaj i lepršav volumen. Ne sadrži silikone.

Untitled 12 Nivea Diamond Volume

Pakovanje: 250 ml, cena: 282,00 din.

NIVEA DIAMOND VOLUME balzam

Lagana formulacija koja neguje kosu finim česticama dijamanata i tečnim keratinom, poput prirodnog, osigurava istovremeno jačanje strukture kose, a kosi daruje raskošan sjaj i glatkoću, bez toga da kosa “pada”.

Untitled 1d Nivea Diamond Volume

Pakovanje: 200 ml, cena: 282,00 din.

 

Editors choice