5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Za neodoljivo, ugodno i nežno tuširanje

Za neodoljivo, ugodno i nežno tuširanje

1/2

Tokom dana, nivo vlažnosti u koži se smanjuje. Mnogi gelovi za tuširanje, iako efikasno čiste kožu, doprinose njenom isušivanju i ne pružaju ugodan osećaj mekane i hidrirane kože nakon tuširanja. Stoga su NIVEA istraživači razvili NIVEA Creme Smooth, blagu i nežnu formulaciju za tuširanje koja pruža vidljive rezultate u kojim ćete uživati celog dana.

NIVEA Creme Smooth kremasti gel za tuširanje

Kremasti gel za tuširanje nežnog mirisa, obogaćen je dragocenim ši buterom, pruža ženama bogatu negu kože već pod tušem i neodoljivo nežnu, svilenkasto mekanu kožu nakon tuširanja.

Ši buter je blagodet prirodnog porekla za hidrataciju kože, koji sadži visoku koncentraciju vitamina A, E i F. Poznat je po svojim hranljivim svojstvima, ali i po dobroj podnošljivosti na koži, što ga čini savršenim sastojkom za hidrataciju svih tipova kože.

NIVEA Creme Smooth Shower Gel 500ml Za neodoljivo, ugodno i nežno tuširanje

Ši buter – Kleopatrine mala tajna za lepotu

Ši buter, zahvaljujući svojim hranljivim svojstvima spada u veoma popularne sastojke proizvoda za negu kože. Dobija se iz koštice ši voćke, ploda koji daje ši drvo i koji je veličine velike šljive. Ši drvo raste u savanama Zapadne Afrike i samostalno bez brige ljudi o drvetu, živi i do 400 godina. Pojedina afrička plemena ši drvo smatraju svetim i samo oni smeju da ga dodirnu. Prvi plod rađa tek nakon 20 godina. Iz koštice ploda, ši oraha se dobija ši buter, najčešće ručnim radom i presovanjem oraha nakon branja.

Presovanjam iz koštica se dobija nerafinisani ši buter, beličasta supstanca koja poput meda može godinama da ostane u istom stanju bez potrebe za konzervansima. Rafinisani ši buter se dodaje u sapune, kreme i druge kozmetičke proizvode. Na sobnoj temperaturi ši buter je skoro u čvrstom stanju, a počinje da se topi tek u dodiru sa toplotom kože.

Editors choice