NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose

NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose

Bliže nam se praznici i novogodišnje svečanosti. Uzbuđenje raste i svi nestrpljivo isčekujemo da zimska čarolija zakuca i na naša vrata. Te najlepše praznične trenutke svakako želimo da podelimo sa najdražima i da budemo u svom najboljem izdanju. Oblačimo najelegantnije haljine, šik cipele sa visokim potpeticama i spremamo zavodljive frizure. Ali ne želimo da nam pripreme oduzmu suviše vremena, jer sjajnu frizuru možemo kreirati i bez odvajanja nekoliko sati na to.

Kako biste uvek bile spremne za svečane prilike, međunarodni NIVEA stilista frizura Seli Bruks otkriva nekoliko trikova za postizanje besprekorne frizure i kako da pravilno negujemo kosu.

Upotreba laka za kosu

Vrlo je važno odabrati lak koji odgovara vašem tipu kose. Ako je vaša dlaka tanka, ne bi trebalo da koristite previše vlažan lak, jer će to učiniti kosu dodatno teškom. Uvek držite sprej udaljen 10 cm od glave, radi ravnomernog nanošenja. Opušteniji izgled frizure može se postići ako naprskate lak na ruke i tako ga nanesete na kosu. Za dugotrajnu postojanost frizure pogodan je NIVEA Mega Strong sprej za stilizovanje kose, a ukoliko želite dodatni sjaj preporučujemo NIVEA Diamond Gloss sprej za dijamantski sjaj kose.

nivea proizvodi za negu i stilizovanje kose sprej za kosu NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose

Četke koje daju kosi punoću

Široka četka srednje veličine daje kosi sjaj i odlična je za feniranje, dok je velika okrugla četka pogodna za postizanje većeg volumena i pravljenje zavoja na krajevima. Za postizanje željene frizure preduslov je zdrava i negovana kosa. Kako biste je ojačali i pružili joj neophodnu elastičnost probajte proizvode iz NIVEA Long Repair linije za negu kose.

nivea proizvodi za negu i stilizovanje kose nivea long repair sampon za dugu suvu kosu NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose nivea proizvodi za negu i stilizovanje kose long repair NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose

Postizanje volumena

Da biste postigli veći volumen, nemojte opteretiti kosu teškim šamponima i regeneratorima. Kosu fenirajte od korena i to suprotno od smera rasta, kako biste je podigli. NIVEA Volume Sensation sprej za stilizovanje kose će uz željeni volumen, omogućiti da vaša kosa izgleda zdravo.

nivea proizvodi za negu i stilizovanje kose volume sensation sprej za stilizovanje kose NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose

Za dodatni sjaj kose

Kako bi vaša kosa blistala i plenila sjajem, nisu neophodni skupi tretmani. Dovoljno je samo da je redovno negujete odgovarajućim proizvodima. Zato je NIVEA lansirala Diamond Gloss liniju koja pruža kosi dijamantski sjaj.

nivea proizvodi za negu i stilizovanje kose diamond gloss NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose

Nega i stilizovanje farbane kose

Svaka žena koja farba kosu svesna je da na taj način može oštetiti kosu, učiniti je grubom i teškom za oblikovanje. Zato farbana kosa zahteva proizvode koji će je ojačati, sprečiti oštećenja i povratiti joj sjaj. Najsigurnije je da tretmane farbanja prepustite profesionalnom frizeru, a dodatnu negu obezbedite uz pomoć NIVEA Color Care & Protect linije proizvoda za kosu.

nivea proizvodi za negu i stilizovanje kose color care sampon NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose nivea proizvodi za negu i stilizovanje kose color care NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose

Nega suve i oštećene kose

Suva, oštećena kosa zahteva posebnu pažnju. Obavezno nahranite kosu jednom ili dvaput nedeljno i redovno je hidrirajte. Ne stavljajte masku na koren, osim u slučaju da vam je kosa izuzetno suva. Umesto toga, fokusirajte se na dužinu i krajeve. Utrljajte masku u vlažnu kosu i nežno pročešljajte češljem sa širokim zupcima. Kako bi maska bila u potpunosti iskorišćena, ostavite je u kosi 10-15 minuta. Maksimalne efekte postićićete sa NIVEA Long Repair 1 minut maskom u tubi za dugu suvu kosu.

nivea proizvodi za negu i stilizovanje kose long repair maska NIVEA proizvodi za negu i stilizovanje kose