Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Njeno veličanstvo punđa

Njeno veličanstvo punđa

Ooo daa… njeno veličanstvo punđa, and here we go again! Mada po mom mišljenju, nikada nije ni izlazila iz mode, menjali su se načini, oblici, dodaci, ali ona je uvek bila tu, tačno na vrhu! Može se nositi sa strane ili na sredini glave, ali moja preporuka je da je nosite podignutu, najviše što možete! Naravno da nije prihvatljivo da je nosimo dok je napolju veoma hladno ( ipak ne želimo da nam se smrznu uši), tako da nam ostaje još malo vremena da ovaj već dobro isproban trend iskoristimo i u praksi!

Nemojte se  brinuti ukoliko vam kosa ponekad postane “neposlušna”, već je skupite odmah u visoki konjski rep,  obmotajte svu kosu oko gumice, i pričvrstite ukosnicama! Svaki put možete napraviti nešto drugačije, dodati cvet, upadljivu šnalu ili neku zanimljivu maramu koju ćete zavezati u mašnu oko punđe. Možete ostaviti i po koji pramen da pada. Bilo da izgleda zategnuto, gde je svaka dlaka  na svom mestu, ili opušteno, kao da ste upravo ustali sa takvom frizurom, ovaj način skupljanja kose će vam se slagati ma šta god obukli tog dana. Kancelarija, kafa sa prijateljicama u gradu, šetnja sa bebom, romantični izlazak… punđa će se sigurno uklopiti! A lako se pravi na svakom tipu kosu.

Neka vam sledeće fotografije napravljene na revijama i ulicama svetskih metropola posluže kao prava inspiracija na koje se sve načine može nositi i kako je punđa namenjena svim damama, nezavisno od njihovih interesovanja ili posla kojim se bave.


Vanja Milićević voli modu, ponekad i preteruje u toj ljubavi, uživa dok šeta radnjama, kad otkriva nove kreatore, modne trikove i stilove! Njen moto: ”Fashion fades, only style remains the same.”

Editors choice