Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Normaderm rutinom čišćenja i nege do uspešnog uklanjanja nepravilnosti

Normaderm rutinom čišćenja i nege do uspešnog uklanjanja nepravilnosti

Za masnu kožu je karakteristična prekomerna aktivnost lojnih žlezda zbog čega koža, posebno u  T-zoni (čelo, nos, brada), dodatno sija. Svakodnevna rutina čišćenja i nege kože je od ključnog značaja za rešavanje problema masne i problematične kože. Važno je odabrati proizvode prikladne za određeni tip kože kako bismo regulisali lučenje sebuma, a da pritom ne isušimo kožu. Vichy linija “Normaderm” je kompletna linija za borbu protiv nepravilnosti – za svaki tip kože.

Za masnu i problematičnu kožu je karakteristična prekomerna aktivnost lojnih žlezda i zato pravilno čišćenje i nega lica predstavljaju prvi važan korak na putu do zdravog i lepog izgleda kože. Tajna uspešnog uklanjanja nepravilnosti se skriva u rutini i poštovanju jednostavnog pravila koje će pomoći u postizanju trajnih rezultata: ujutru i uveče očistimo lice primerenim proizvodom koji obezbeđuje blag efekat pilinga i reguliše proizvodnju sebuma. Pravilnom rutinom čišćenja kože smanjićete nepravilnosti i sprečiti nastanak novih.

VICHY NORMADERM Gel Exfoliant 125ml Normaderm rutinom čišćenja i nege do uspešnog uklanjanja nepravilnosti

Gel Exfoliant

Čišćenje kože je važna svakodnevna rutina koja je kod nege masne i problematične kože potrebna za postizanje optimalnog efekta “Normaderm” proizvoda.

Za potpunu negu masne i problematične kože Vichy je osmislio proizvode za svakodnevnu jutarnju i večernju rutinu koja obuhvata sledeće korake:

1. Čišćenje sa ispiranjem: Za potpuno uklanjanje nečistoća i sebuma sa lica pranje samo vodom nije dovoljno efikasno. Za kožu sklonu nepravilnostima Vichy je stvorio “Normaderm” gel za dubinsko čišćenje problematične kože ujutru i “Normaderm” piling gel za otvaranje pora uveče. U “Normaderm” liniji je takođe na raspolaganju “Normaderm” 3 u 1 nega za čišćenje koja pruža trostruko delovanje: čišćenje lica, piling i maska.

2. Čišćenje bez ispiranja: Za dodatno uklanjanje ostataka nečistoća, sužavanje pora i osvežavanje kože koristimo i losion, tonik ili micelarni rastvor. U liniji “Normaderm” na raspolaganju su “Normaderm” micelarni rastvor 3 u 1 za osetljivu kožu i “Normaderm” losion za čišćenje lica koji sužava pore.

anti age Normaderm rutinom čišćenja i nege do uspešnog uklanjanja nepravilnosti

Anti-age

3. Dnevna nega: Za različite godine i probleme kože sklone nepravilnostima “Normaderm” ima tri odgovora: “Normaderm” hidratantnu negu za kožu sklonu nepravilnostima koja je ujedno i izvrsna podloga za šminku;  “Normaderm” total mat koji je idealan izbor za osobe sklone masnom sjaju i znojenju – hidratantni gel upija sve znakove masnog sjaja; za žene posle 30. godine koje se osim sa prvim borama takođe bore i protiv nepravilnosti idealan Vichy izbor je “Normaderm” anti-age nega protiv nepravilnosti i bora.

4. Noćna nega: Nepravilnosti vidljive danju nastaju noću, pa je zbog povećanog stvaranja sebuma bitna adekvatna noćna nega. “Normaderm” hronoaktivna noćna nega deluje iz noći u noć: površina kože je ujednačena, pore sužene, a koža vidljivo čistija.

Editors choice