Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Not Just a Label gost 32. Beogradske nedelje mode

Not Just a Label gost 32. Beogradske nedelje mode

Stefan Siegel, osnivač jedne od najpoznatijih modnih platformi NOT JUST A LABEL, iz Londona, biće gost 32. Beogradske Nedelje mode.

Not Just a Label je vodeća svetka platforma za dizajnere, posvećena predstavljanju i negovanju pionira u savremenoj modi. Ova platforma postoji od 2008. godine, s idejom da unese nov život u svet mode i za kratko vreme je postala jako važan instrument za modnu industriju. Ova platforma otkriva nove talente, pomaže im oko promocije i pronalaska finansija, obezbeđujući im lak pristup mreži maloprodaje putem svog online shop-a.

NJAL ima oko 8.000 dizajnera koje zastupa i to iz oko 90 zemalja. Beskrajno široka platforma, posvećena je omogućavanju rasta u modnoj industriji.

NJAL ima svoj digital showroom, koji direktno povezuje dizajnere sa najpoznatijim stilistima, kupcima, medijima i javnim ličnostima.

Svaki dizajner može da kreira svoj sopstveni profil, odnosno lookbook, te  na taj način mogu da prikažu svoj rad svetksoj publici, bez obzira odakle dolaze.

NJAL je jedna od prvih komercijalnih socijalnih mreža, koja koristi besplatan i open source softver, ističući duh kreativnosti, slobode ideja i značaja istraživanja.

NJAL je pre svega fokusiran na mlade brendove i studente glavnih škola modnog dizajna u Londonu, Antverpenu, Berlinu i Milanu, ali u poslednje vreme uspešno posluje i u SAD-u, Aziji i Južnoj Americi.

NJAL se može pohvaliti partnerima kao što su: “Vogue”, “i-D”, “Wallpaper*”,”Elle”, “Grazia”, London Fashion Week, University of the Arts London, British Council, Mango, Drapers

Editors choice