Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Nova flaša Aqua Viva 0,75l za redovnu rehidrataciju

Nova flaša Aqua Viva 0,75l za redovnu rehidrataciju

Kompanija Knjaz Miloš predstavila je novinarima novo pakovanje vode Aqua Viva od 0,75l koje je dizajnirano kao idealna mera vode koja je potrebna tokom letnjih dana kada imamo veću potrebu za vodom, jer gubimo više tečnosti.

“Aqua Viva u flaši od 0,75l sa praktičnim sport-lok zatvaračem, dizajnirana je sa povodom. To je idealna količina vode pri pojačanim fizičkim aktivnostima ili tokom vrelih letnjih dana kada organizam brže gubi tečnost. Zbog svoje praktične veličine može uvek biti pri ruci u letnjem periodu. Aqua Viva je mineralna negazirana voda koja sadrži optimalnu količinu mineralnih sastojaka neophodnih za bolje funkcionisanje i obnavljanje organizma što je čini jedinstvenom na tržištu. Upravo kako ovog leta poručujemo – “Razlika je u vodi. Budite kao novi uz Aqua Viva 0,75l”, rekla je Marina Mateković, Aqua Viva senior brend menadžer.

1 Atmosfera na predstavljanju novog pakovanja vode AQUA VIVA od 075L Nova flaša Aqua Viva 0,75l za redovnu rehidrataciju

Dr Nina Bulajić, specijalista za celovitu i makrobiotičku ishranu, dala je korisne savete prisutnima o pravilnoj i redovnoj rehidrataciji tokom vrelih letnjih dana: “Zlatna pravila u toku leta su: uvek imati vodu pored sebe i redovno se hidrirati, izaći iz zatvorenog prostora i ići u duge šetnje ili plivati, izbegavati jako sunce i fizičke aktivnosti na visokim temperaturama i sprovoditi laganu ishranu sa što više povrća u obliku salata i voća. Gubitak minerala pri većem znojenju nadoknađuje se pravilnom ishranom i većim unosom mineralnih voda”.

Novo pakovanje Aqua Viva 0,75l obezbeđuje veći unos tečnosti kada je organizam izložen višim temperaturama i većem naporu. Time se ubrzava rehidratacija koja je od najvećeg značaja za očuvanje zdravlja.

Editors choice