Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Nova frizura u 2011. godini

Nova frizura u 2011. godini

Frizura je obeležje ličnog stila. U odabiru svoje, upamtite da nema apsolutnih hitova, frizure se lagano moderniziraju i prilagođavaju svakome od nas.

Kratka kosa, à la garçonne, je uvek u modi. Naglašava vaš oblik lica. Razbarušena tako da deluje pomalo neuredno sigurno će biti trend ove sezone. Ženstven stil kratke kose s naglašenim šiškama da će vam frizuru koja je uz malo truda spremna za sve prilike. Kratke “bob” frizure uz dozu elegancije i stila su i dalje in. Ako imate kraću kosu i poželite promenu samo razbarušite vrhove i već ćete imati novu modernu frizuru. Moderne frizure za 2011. godinu imaju naglasak na asimetriji i ošišanoj kosi na repove. Savet plus: volumen naglasite stepenastim šišanjem.

Kosa srednje dužine, je po mišljenju mnogih frizera i stilista jako zahvalna za oblikovanje. Ženstveno i seksi, ležerno ali i prefinjeno. Za srednju dužinu kose frizeri kažu da treba da je nose osobe koje imaju lepe crte lica i ne žele da ih sakrivaju iza mnogo kose. Uglavnom devojke srednjih godina i tinejdzerke. Blago isfenirana sa nežnim uvijenim pramenovima je odličan izbor za dnevni, ali i večernji izgled.

Trendi frizura za dugu kosu je kosa začešljana unazad, talasasta i pomalo neuredna. Kosa mora odavati utisak prirodnosti. Puštenoj kosi je dodat volumen tako da bi čitav izgled bio urbaniji. Nije bitno da li ćete kosu nositi svezanu ili puštenu, s ovakvom frizurom ćete biti u trendu. I dalje je aktualan luksuzni “bohemian” stil. Stil u kome dugačka kosa polazi od središnje linije u mekom padu, dok volumen kose i kretanje pramenova započinje tek u predelu jagodica.

Ravna peglana kosa ili običan rep su definitivno out.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Dok piše dopušta mašti da je vodi do najudaljenijih odaja uma, gde nastaju ideje inspirisane istorijom umetnosti i mode. Voli citat Audrey Hepburn: ,”I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”

Editors choice