Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nova godina, nove prilike: Šta da očekujemo u godini Zemljanog Psa?

Nova godina, nove prilike: Šta da očekujemo u godini Zemljanog Psa?

1/2

Prošli smo regularnu Novu godinu, pa ovu Srpsku, i na red je stigla i lunarna poznatija kao Kineska nova godina. Od 16.februara smo zvanično u godini Psa, i istina, nije da se kod nas slavi, ali ipak nije na odmet znati šta nam to ova godina donosi?
Odan, inteligentan, topao i pun energije, pas je sinonim za čovekovog najboljeg prijatelja što je dobra vest sudeći po istočnim astrolozima koji kažu da će narednih 12 meseci biti u ovom duhu to jest u duhu plemenitih psećih osobina. 

Prema kineskom kalendaru, koji se rotira na svakih 60 godina u ciklusima baziranim na 12 životinjskih godina i 5 elemenata- drvo, vatra, zemlja, metal i voda- 2018. je godina Zemljanog Psa. Zemlja je stabilišuća i održavajuća sila što pravi veliku promenu nakoj dve uzastopne godine u kojima je bio dominantan element Vatre- godina Petla (2017.) i godina Majmuna (2016.) koje su donele impulsivnost, nemir i disharmoniju.

Izuzetno perceptivan, Zemljani Pas je dobar, efikasan i pogodan za komunikacije. S obzirom na to da je zemlja ta koja proizvodi metal, očekuje se da 2018. bude prosperitetna godina posebno za one koji su kao pas, proaktivni, rade naporno i dobri su u komunikacijama. I više od toga eksperti predviđaju da će najviše koristi zapravo imati oni koji najviše budu davali. Šifra za imati je dati. I ko to još nije naučio, evo mu prilike da utvrdi da će se darežljivost, kao vrhovna vrlina uvek isplatiti.

roman kraft 91576 unsplash Nova godina, nove prilike: Šta da očekujemo u godini Zemljanog Psa?

Editors choice