Za sve one koji još nisu odlučili šta da obuku za najluđu noć ili su u potrazi za novogodišnjim poklonom, Fashion Park Outlet Centar Inđija pripremio je specijalnu novogodišnju akciju dodatnih popusta na kvalitetnu garderobu, obuću i modne detalje iz ponude najpoznatijih svetskih brendova.

Od 29. do 31. decembra posetioci Outlet Centra biće u prilici da se obuku od glave do pete uz 30 odsto dodatnog popusta na već snižene outlet cene.

MG 4166 Nova godina u Fashion Park Outlet Centru Inđija

Više nije neophodno čekati rasprodaje, jer su rasprodaje u outlet centru svakog dana!

Na popustu neće biti samo novogodišnje odevne kombinacije, već će kupci biti u prilici da se u Inđiji potpuno opreme za zimske radosti. Zimske jakne, čizme, kaputi, džins, ski-oprema, i sve ono što je neophodno za hladne zimske dane biće u ponudi po izuzetno povoljnim cenama.

Popusti će moći da se nađu u prodavnicama Adidas, Bata, Bomar, Textileria, Converse, Fashion Company, Golden Lady, Guess, Movem, Midas, Nicola’s, Pal Zileri, Planeta Sport, Puma, PWL Fashion, Replay, Retro, Timberland, Ivergano, Tommy Hilfiger i XYZ.

Centar će 29. i 30. decembra biti otvoren od 10 do 21, a 31. decembra do 17 sati. Više nije neophodno čekati rasprodaje, jer su rasprodaje u outlet centru svakog dana!

Editors choice