HomeMade Company je pripremio lepo iznenađenje za ljubitelje macaronsa, francuske poslastice koja je osvojila svet, a sve više osvaja i ljubitelje slatkih zalogaja u Srbiji.

Ponuda od deset ukusa HomeMade Macaronsa sada je proširena sa još tri atraktivne i zanimljive kombinacije: kikiriki, kafa i čoko-menta. Nakon osluškivanja želja kupaca, ova tri ukusa izabrana su za dolazeću jesen, a uskoro stižu i nova slatka iznenađenja iz HomeMade-a.

Home Made Company Macarons Nova tri ukusa HomeMade Macaronsa

Macarons kafa sigurno će obradovati ljubitelje ovog napitka, jer nudi spoj kremaste bele čokolade i arome kafe, kikiriki je ukus koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer je savršeni balans bele čokolade, kikiriki paste i mrvljenog kikirikija, a čoko-menta donosi punoću tamne čokolade uz osvežavajuću notu mente.

Home Made Company Macarons lešnik Nova tri ukusa HomeMade Macaronsa

Puni ukusi, hrskave, a sočnne korice i atraktivne dekoracije čine HomeMade Macarons idealnom poslasticom za sve uzraste i za različite prilike. Odlični su za poklon dragoj osobi ili poslovnom partneru, kao i za posluženje na svim vrstama proslava.

Home Made Company Macarons novi ukusi Nova tri ukusa HomeMade Macaronsa

HomeMade Macarons se proizvode po originalnim francuskim recepturama i sa francuskim sirovinama, što garantuje vrhunski kvalitet i ukus. Za više informacija posetite sajt ovog slatkog carstva ili se pak o novim ukusima informišite na njihovoj FB stranici.

Prijatno!

Home Made Company Macarons pun sladak tanjir Nova tri ukusa HomeMade Macaronsa Home Made Company Macarons neodoljivi ukusi Nova tri ukusa HomeMade Macaronsa

Editors choice