Nakon gostovanja kod Džeja Lenoa (Jay Leno), sinoć je našeg najboljeg tenisera u svom šou ugostio Konan Obrajan (Conan O’Brien). Nakon što mu je društvo pravila Kejti Holms (Katie Holmes), sada je tu bila Olivija Vajld (Olivia Wilde). Novak je svojom spontanošću osvojio publiku, a komentari posle emisije bili su sjajni.

jksjjs Novak u pohodu na Ameriku: Conan OBrien

Zanimljivo je da je Konan Obrajan pitao Novaka o svojoj popularnosti u Srbiji i konkurenciji koju ima među našim voditeljima, na šta mu je Novak odgovorio da postoji emisija slična njegovoj i voditelj Ivan Ivanović. Konan je u šali rekao da mrzi Ivana, ali ga je na kraju intervjua ipak pozdravio.

U toku samog intervjua voditelj se osvrnuo na Novakovu popularnost u Srbiji gde je kao Bog, pa čak ima i svoju markicu, na šta je Novak rekao: “Da, možeš da uzmeš markicu i poližeš me”.

Pogledajte ceo intervju.

Inače, Novak je trenutno na pripremama u Americi, ali sem toga obavlja niz susreta važnih za razvoj svoje karijere i sponzorstava. U društvu Vlade Divca posetio je i multimilijardera Rona Berkla (Ron Burkle).

“Holivud, bejbi! Pozdrav svima iz LA-a. Poslednjih dana naporno sam radio i pripremao se za drugi deo sezone. Volim Beverli Hils”, poručio je Novak.


Milan Maglov je marketing menadžer koji ne dozvoljava da mu životom zavlada svakodnevna rutina, te planira da bude jedan od prvih stanovnika Marsa. Voli svoje prijatelje, voli da putuje, sve bi da proba , i u duši je još uvek dete. Omiljeni citat: “Be the change you wish to see in the world!”

Editors choice