1/3

Instagram ili Snapchat – pitanje je sad! Pa, više ne morate pred sebe da stavljate ovu “hamletovsku dilemu” jer Instagram ne prestaje da “kopira” Snapchat. Dakle, sada je sasvim svejedno koju društvenu mrežu ćete koristiti jer obe, otprilike, pružaju isto.

Naravno, Snapchat još uvek nije toliko “zaživeo” kod nas. Još uvek je mali broj ljudi kojima se dopada njegova “ponuda”, ili, čak i da koriste Snapchat, budući da se objave na ovoj aplikaciji posle nekog vremena brišu i odlaze u nepovrat (ili samo memoriju mobilnog telefona), korisnici brže-bolje jure da svoja remek-dela (čitaj: fotke sa čuvenim filterima kučića) objavljuju i na Instagramu. Jer je trajno. Dakle, povezanost postoji. Osim toga, Instagram definitivno koristi više ljudi, fotografije se ne brišu (osim ukoliko ih niste objavili kao “stories”), pa samim tim više zainteresovanih može videti vaš “lik i delo”.

Zaključak: ako želite da budete originalni, koristite Snapchat, a ukoliko i dalje pratite “naše” trendove, koristite Instagram. To je to.

instagram Nove opcije: Instagram ne prestaje da kopira Snapchat?

Editors choice