Nakon veoma duge pauze, ponovo okupljena legendarna grupa “momaka” The Beach Boys odlučila je da izda novi, 29. po redu, studijski album i da u najpotpunijem mogućem sastavu krene na turneju od simboličnih 50 nastupa. Album nosi naslov “That’s Why God Made the Radio”, a publici je dostupan od jučerašnjeg dana, 4. juna.

01. Beach Boys Novi album rok veterana The Beach Boys

Ponovo okupljena grupa kalifornijskih momaka nastupila je na ovogodišnjoj dodeli nagrada Gremi

Grupa The Beach Boys proslavila se šezdesetih godina zahvaljujući stihovima o surfovanju, kolima i ljubavi. Sudeći po naslovima pesama, ljubitelje ovog rok sastava na novom ostvarenju očekuju numere obojene nostalgijom. Između ostalog, još jedna pesma posvećena sada već starom, dobrom radiju, koji nam je, kako “momci” u pesmi “That’s Why God Made the Radio” kažu, poklonio rokenrol.

Poslušajte drugi singl sa, možda, predjubilarnog albuma legendarnih “momaka sa plaže”:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice