Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Novi Eucerin za preosetljivu kožu efikasno i trenutno reguliše uzrok preosetljivosti

Novi Eucerin za preosetljivu kožu efikasno i trenutno reguliše uzrok preosetljivosti

Novi Eucerin preparat za preosetljivu kožu umiruje preterane reakcije kože na mestu njihovog nastanka. Obuhvata dve linije: UltraSENSITIVE i AntiREDNESS. Obe linije ovih prečišćenih, inovativnih formulacija sadrže SymSitive, aktivni sastojak koji je proizveden upravo za potrebe preosetljive kože. Rezultat: koža odmah izgleda preporođena i umirena od simptoma preosetljivosti kao što su peckanje i žarenje, a dobija i dugotrajnu zaštitu od faktora koji je ugrožavaju i čine preterano osetljivom.

Ukoliko imate problem sa preosetljivom kožom lica, Eucerin UltraSENSITIVE biće vaš najverniji saveznik u borbi sa neprijatnim simptomima kao što su peckanje i upaljenost. Ovi preparati sadrže aktivan sastojak SymSitive koji je specijalno proizveden za potrebe preosetljive kože jer trenutno smiruje burne reakcije. Kada se koristi u kontinuitetu, poboljšava zaštitne funkciju kože i podiže prag tolerancije na iritacije.

PicMonkey Collage Novi Eucerin za preosetljivu kožu efikasno i trenutno reguliše uzrok preosetljivosti

Eucerin® AntiREDNESS je pravi izbor za pacijente koji imaju preosetljivu kožu praćenu crvenilom, tačnije, ukoliko imaju kožu sklonu rozacei i kuperozi. Osim SymSitive sastojka, Eucerin® AntiREDNESS sadrži i Likokalkon A, koji predstavlja aktivnu komponentu ekstrakta korena sladića koji efikasno smanjuje crvenilo i smiruje upale.

Kako bi smanjili količinu stresa kojoj je izložena preosetljiva koža, kao i rizik od nepodnošljivosti, eksperti za kožu iz Beiersdorfa, razvili su novu, efikasnu i veoma pročišćenu formulaciju koja u sebi ne sadrži mirise, konzervanse, parabene, parafine, alkohol, boje ni emulgatore. Jedino AntiREDNESS dnevna kreme za pokrivanje crvenila sa zelenim pigmentima sadrži boje i emulgatore.

PicMonkey Collage 2 Novi Eucerin za preosetljivu kožu efikasno i trenutno reguliše uzrok preosetljivosti

Eucerin® UltraSENSITIVE i AntiREDNESS su jedini preparati sa holističkim pristupom nege preosetljive kože, ali i kože sklonoj rozacei, tako što burne reakcije i preosetljivost kože rešavaju na mestu nastanka. Svi preparati dostupni su u specijalnim vakuum pakovanjima sa dozerom koji se sam zatvara i lako aktivira. Zahvaljujući prečišćenoj formulaciji pomenuti preparati ne sadrži parafine, mirise, alkohol, konzervanse (uključujući parabene), boje i emulgatore. U iscrpnim dermatološkim i kliničkim ispitivanjima, svi Eucerin® preparati za preosetljivu kožu dokazali su izuzetnu efikasnost i odličnu podnošljivost na preosetljivoj koži.

Editors choice