Jesenju sezonu ljubitelji brenda Michael Kors dočekaće više nego zadovoljni, jer nam na tržište, pored satova, stiže i kolekcija nakita ovog planetarno popularnog brenda.

Kolekcija satova “Runway”, sa iscrtanom mapom sveta na brojčaniku i novim GMT mehanizmom, apsolutno podržava putovanja i stalnu promenu vremenske zone onih koji ovaj brend nose u svim prilikama, bilo gde u svetu.

Sjaj i glamur satova i nakitaMichael Kors, ove sezone biće prikazani i u zlatno-žutoj bojimetala. Veliki deo kolekcije nakita maksimalno ističe prepoznatljivi logo ovog brenda na jednostavnim i masivnijim komadima, kao i na elegantnijim, sa više kamenja i detaljnije izrade.

Svoj jesenji look možete upotpuniti nekim od aksesoara brenda Michael Kors, bilo da volite nenametljiv i jednostavniji izgled ili pak verujete da “sve što je lepo mora da sija”.

novi nakit u ponudi michael kors narukvica Novi nakit u ponudi: Michael Kors novi nakit u ponudi michael kors nausnice Novi nakit u ponudi: Michael Kors novi nakit u ponudi michael kors sat Novi nakit u ponudi: Michael Kors novi nakit u ponudi michael kors mindjuse Novi nakit u ponudi: Michael Kors novi nakit u ponudi michael kors prsten Novi nakit u ponudi: Michael Kors novi nakit u ponudi michael kors prstenje Novi nakit u ponudi: Michael Kors

Editors choice