Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Novi Roi et Moi atelje

Novi Roi et Moi atelje

Sinoć je otvoren ekskluzivni modni atelje u samom srcu glavnog grada, u najvažnijoj pešačkoj zoni – Knez Mihailovoj ulici. Roi et Moi je brend koji kombinuje francuski šik uz ruski aristokratski dodir.

Odeća Roi et Moi ne menja suštinu, ona samo elegantno zaokružuje ličnost. Odeća i modni detalji su vanvremenski šik, sofisticirani, nehajno luksuzni i baš zato potpuno jedinstveni. Fokus je na kvalitetu materijala i preciznim krojevima, a visoko postavljeni standardi beskompromisno se poštuju u svim fazama izrade.

Upravo zbog ovih visoko postavljenih standarda sada će klijenti Roi et Moi brenda moći i sami da se uvere u to. U Roi et Moi ateljeu će moći da pronađu aktuelne modele, ali će istovremeno moći da udahnu atmosferu kolekcija u pripremi i da osete užurbani bit modnih radnika.

CF044651 1024x768 Novi Roi et Moi atelje

Odeća Roi et Moi ne menja suštinu, ona samo elegantno zaokružuje ličnost

Umesto gotovih kreacija – tu je krojački metar i ručno ispisan dnevnik svakog kupca. Svaka od kreacija prilagođava se merama, a u dnevnik se beleže sve želje, napomene i porudžbine – čime se uživanje u kupovini podiže na novi nivo. Personalizovana usluga jeste ono čime se atelje ponosi – kada poželite da u ugodnom ambijentu pogledate kreacije zakažite svoj sastanak na broj 011 218 60 65.

U sasvim posebnom modnom univerzumu izaberite Roi et Moi kreaciju za sebe, koju će zatim vredan tim prilagoditi vašim merama.

Roi et Moi modu vraća u doba kada se o stilu razmišljalo.

Editors choice