Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Novi trend: Suknja ili haljina ili… šta?

Novi trend: Suknja ili haljina ili… šta?

Stvarno smo se svega nagledali, jer biti deo modnog sveta podrazumeva suočavati se i sa trendovima koji su pun pogodak i sa onima koji… da kažemo, nisu. Ali ovaj odevni predmet malo nas je ipak začudio.

Kada vidite ovu suknju u celini, koncept onoga što percipirate kao suknju i onoga što percipirate kao haljinu malo vam se pomuti.

Na prvi pogled, lepo je videti nešto bez bretela i tregera uklopljeno preko košulje. A onda se malo bolje zagledate i shvatite da – ups – manekenka možda nije dobro shvatila kako se to nosi. Jer taj srcasti obod suknje sigurno nije tako kreiran da bi precizno razdvojio i podržao vaš stomak. Onda nastavite svoju opservaciju, pa shvatite da je ovaj komad odeće svakako prekratak da bi bio haljina, osim ako ste petogodišnja devojčica… koja nosi haljinu bez bretela… ne, znači nije ni to.

Na kraju shvatite da u taj srcasti obod ne treba da smestite nikakve grudi, kao i da je kreacija toliko kratka, jer treba da bude kratka. Jer se ne radi o haljini nego o suknji. Da, da, suknji. Ne haljini – suknji.

I dalje nam nije jasno šta je kreator hteo da kaže.

image3 Novi trend: Suknja ili haljina ili... šta? image 11 Novi trend: Suknja ili haljina ili... šta? image 21 Novi trend: Suknja ili haljina ili... šta? image 32 Novi trend: Suknja ili haljina ili... šta?


Una Hadži – Nikolić

Editors choice