Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Noviteti iz Urban Decaya koje ćeš sigurno voleti

Noviteti iz Urban Decaya koje ćeš sigurno voleti

2/3

All Nighter Pollution Protection sprej za fiksiranje šminke kad kažemo All Nighter onda to i mislimo

Naš legendarni i originalni sprej za fiksiranje šminke All Nighter pružio je milionima lica svežinu izgleda sve do prvih zraka jutarnjeg sunca. I upravo onda kad ste pomislili da ne može da bude bolje, svoju formulu, oplemenili smo mineralima kako bismo vašu kožu zaštitili od spoljnih štetnih dejstava. (Jer nam se nimalo nije svidela pomisao da spoljni zagađivači svakodnevno štetno deluju na vašu kožu.)
Pruža postojanost šminke do 16 časova i zaštitu protiv oksidacije prouzrokovane zagađenjem. All Nighter Pollution Protection u vidu laganog sloja omogući će da vaša šminka izgleda kao da je upravo nanešena, bez razmazivanja, izbleđivanja i bez nakupljanja šminke u finim linijama. Naša lagana formula postojana tokom dana pomaže u zaštiti kože od spoljašnjih negativnih faktora.

fb 1 Noviteti iz Urban Decaya koje ćeš sigurno voleti

 

POSEBNA FORMULA:

• All Nighter Pollution Protection sadrži mešavinu minerala, kao što su cink, magnezijum i bakar, i štiti kožu od slobodnih radikala.
• Naši sprejevi sadrže patentiranu, postepeno oslobađajuću tehnologiju Temperature Control koja zapravo snižava temperaturu vaše šminke kako bi joj omogućila da traje duže.
• I dok neki sprejevi za fiksiranje na koži ostavljaju osećaj lepljivosti ili zategnusti, naši daruju posve predivan osećaj!
• I kad jednom nanesete All Nighter, više nećete ni primetiti da je na vama (sve dok se ne pogledate u ogledalo da popravite šminku i najednom shvatite da zapravo nema nikakve potrebe za tim).
• Savet: Želite li izrazito intenzivnu boju senke i znatno dužu postojanost? Navlažite svoju četkicu jednim od naših sprejeva za fiksiranje šminke pre nego što nanesete senku.
• Naš raspršivač prekriva kožu sasvim laganom i finom izmaglicom. Bez osećaja isprskanosti lica, gotovo da je poput samog vazduha.

Cena spreja za fiksiranje šminke All Nighter Pollution Protection je 3.660 RSD

Editors choice