Pored redovnih izdanja, časopisa “PC” i “Connect”, redakcija “PC Press”-a spremila vam je i jedno specijalno izdanje – ajtinati.

Ajtinati (IT na Ti) je u ponedeljak, 11. marta, izašao kao dodatak lista “Politika”, a biće insertovan i u magazin “CKM”, kao i časopis “Connect”, koji na kioske stižu 20. marta.

Svet oko nas menja se velikom brzinom, a novi kućni i lični gedžeti postaju sve primamljiviji, pa je ako imate dovoljno novca rešenje jednostavno – često kupujte i menjajte tehničke uređaje i sigurno ćete uživati. Ako, poput nas, spadate među one čije su želje ograničene mogućnostima, potrudite se da pažljivije kupujete. U tome će vam pomoći informacije o novim uređajima i tehnologijama koje možete pronaći u ajtinati.

U ovom specijalnom izdanju “PC Press” preporučuje nekoliko savremeno koncipiranih računara koje bismo i sami voleli da koristimo. Tu je i telefon, kao obavezni deo kućnog tehno-ekosistema, koji odavno više nije “fiksni” u bukvalnom značenju te reči.

slika220 Novo specijalno izdanje PC Press a: ITnaTI

Specijalno izdanje - ajtinati

Televizor ostaje centar okupljanja porodice, ali su pred njim i novi zahtevi – i on mora da se poveže sa svetom, da koristi Internet i da prikaže i one sadržaje koje ne emituju zvanične televizije, a da bi vas sve ispravno služilo, malo pažnje morate da posvetite “ličnoj higijeni” uređaja – antivirusima i zaštiti.

Najzad, ako vam znanje koje je ajtinati pripremio nije dovoljno, rešenje postoji. Osnovne veštine upravljanja računarom možete da savladate uz ECDL program, a za mlade i ambiciozne, tu su srednje škole u kojima se stiču znanja neophodna za budućnost u kojoj smo se već obreli.

Da ne prepričavamo dalje, najbolje je da sami prelistate novo specijalno izdanje “PC Press”-a.

Editors choice