Kompanija Sabex International bila je domaćin nesvakidašnjeg druženja povodom promocije prestižnog brenda kozmetike NUXE, na dvadeset i petom spratu Poslovnog centra Ušće, u restoranu sa najlepšim pogledom u Beogradu – Top of The Hub.

Nuxe promocija 1 NUXE: Spoj prirode i glamura

Uz zvuke francuskih melodija, predstavnici medija imali su prilike da probaju i pomirišu kreme, ulja i losione po kojima je NUXE poznata kao broj 1 prirodna kozmetika iz Pariza.

Nuxe promocija 2 NUXE: Spoj prirode i glamura
Neprocenjiva moć biljaka poznata je još od davnih vremena. Biljke su oduvek pružale spas i negu, kako duše tako i tela, a već i same početke farmacije nalazimo u biljkama. Upravo ”Lepota iz Prirode” filozofija je najvećeg brenda prirodne kozmetike u francuskim apotekama – NUXE.
Nuxe promocija 3 NUXE: Spoj prirode i glamura
Tajna njegovog uspeha krije se u velikoj posvećenosti inovacijama – čak 45 ekskluzivnih NUXE patenata koji garantuju efikasnost. Danas je NUXE najinovativnija laboratorija prirodne kozmetike u svetu, koja na jedinstven način ujedinjuje prirodu, efikasnost i senzualnost.
Nuxe proizvodi 1 NUXE: Spoj prirode i glamura
Senzualne, topive teksture koje se savršeno stapaju s kožom i prepoznatljivi, očaravajući mirisi zbog kojih je NUXE postigao kultni status u Francuskoj i svetu, izazivaju divljenje i vernost mnogih žena. Prisutna u 69 zemalja u svetu, NUXE je danas jedan od vodećih internacionalnih brendova prirodne kozmetike i prava zvezda prirode koja sija već više od 20 godina.
Nuxe carobno ulje 3 NUXE: Spoj prirode i glamura
Istinska zvezda linije je prvi i najpoznatiji proizvod Laboratorije NUXE – legendarno Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje za telo, lice i kosu – omiljeno među mnogim svetskim zvezdama poput Gvinet PaltrouDžulijen Mur i Dita Fon Tiz, kao i milionima žena širom sveta.

Više informacija o aktuelnim akcijama potražite na zvaničnoj Facebook stranici NUXE Srbija.

Editors choice