O čemu maštaju muškarci

O čemu maštaju muškarci

01. Avgust

Muškarci i fantazije su kao ribe i voda. Ako zaista želiš da znaš od čega muškarcu pantalone postaju tesne, moraš da razumeš njegove fantazije. Muškarčeva velika crna knjiga seksualnih fantazija svaki dan dobija nove stranice, a fantazije se svakodnevno gomilaju.

I ti sigurno imaš neke svoje fantazije, a i neka nova se rodila još jutros. Šta, ne maštaš? Ma da, a ja sam kralj Timbuktua! Elem, bez mnogo otezanja, evo najčešćih muških fantazija kojih moraš biti svesna:

#1 Trojke!

To, to, upravo to! Muškarci obožavaju da maštaju o trojkama. Kad bolje razmislim, nisam siguran da znam ijednog muškarca koji ne želi trojku. U principu, muškarci maštaju o trojci sa dve žene. Ovo je iz razloga što im je žensko telo nešto najlepše što su ikada videli i sama pomisao da gledaju dve žene kako se dodiruju apsolutni je užitak! I pojavi se on – alfa, oko kog se one, tako predivne, trude. Pa, jaoj!

#2 Prostitucija

Ne znam mnogo muškaraca koji su se uvukli u neku tamnu uličicu i pokupili neku devojku. Čak i oni koji su to želeli bili su prestravljeni zbog mogućih bolesti koje mogu da pokupe. Znam, znam, žene misle da su ovakve fantazije odvratne, ali, mislim, ovo je muška stvar, a na ženama je da samo prihvate.

Muškarci trče za ženama non-stop i kada mogu da dobiju seks bez mnogo muke – odlepe od sreće! Kada, zapravo, doživi iskustvo sa prostitutkom svi iz grupe mu zavide. Ako nema ono što je potrebno da bi imao išta sa prostitutkom, sve ostaje na nivou fantazije, i nije isključeno da u toj fantaziji njegova devojka bude prostitutka koju bi “pokupio”!

#3 Menjanje uloga

Muškarci obožavaju ovakve stvari! To im je kao da spavaju sa različitim ženama u različitim scenarijima. Ako devojka nije naročito raspoložena da izigrava stjuardesu ili hostesu u avionu, sve što će muškarac da uradi jeste da istripuje svoju seksualnu fantaziju i super mu je!

Ali, muškarci vole žene koje vole da eksperimentišu… a muškarci vole da se igraju. Oni koji kažu da ne vole – ili to još nisu probali, ili su imali neko traumatično iskustvo!

slika trojka O čemu maštaju muškarci

Svi muškarci maštaju o trojkama, ma koliko poricali

#4 Zabranjene žene, tj. one koje im nisu dostupne

Muškarci u svom krevetu obožavaju “nedostupnu” ženu. Obožavaju ono što ne mogu da imaju. Ne znam zašto, ali se muškarci lože na “smuvavanje” sa devojkom koja im, inače, ne bi bila dostupna. U stvarnosti, muvanje sa ovakvim ženama dolazi sa dosta briga i posledica, ali u njihovim glavama je ovo prava bajka! Ova fantazija podrazumeva seks sa ženom njihovog prijatelja, najboljom drugaricom njihove sestre ili njenom sestrom koja stalno flertuje.

#5 Egzotične lokacije

Životi većine muškaraca vremenom postanu veoma dosadni, jer se monotonija uvuče u vezu. Većina njih bulji u jednu te istu tačku tokom svakog puta kada vode ljubav s devojkom. Ili čak imaju određeno vreme dana kada imaju seks. I šta onda muškarci urade?

Maštaju kako vode ljubav tokom nekog drugog dela dana, u nekom drugom delu kuće. A, ako su mnogo naloženi, odlutaju u neko morsko odmaralište, na neku plažu, parking, klub. Kada se radi o seksu s devojkama u fantazijama – nema granica!

Maštarija ima još pun kofer, samo se zahuktavamo! Neki sledeći put dobijate podužu listu! A do tada, devojke drage, ako ste primetile da vam se tip smorio – imajte na umu ove fantazije i učinite mu!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Komentari