Converse Shop proteklog vikenda organizovao je kreativni događaj u glavnoj pešačkoj zoni Beograda, Knez Mihailovoj ulici. Naime, ispred radnje bila je postavljena ogromna patika bele boje (koja druga nego jedna iz para starki), koju su bojili i iscrtavali prolaznici, a našem oštrom oku nije promakla i poneka poznata ličnost. Atmosferu je upotpunio DJ, baloni, ali i mnoštvo fotografa, radoznalih ljudi i dece koja su sa oduševljenjem pokazivala svoj talenat šarajući patiku. Prenosimo vam fotografije sa lica mesta, uživajte!

12 Oboj me!

Sve je počelo ovako

23 Oboj me!

Najmlađi "na delu"

32 Oboj me!

I Gordan Kičić se latio kičice...

41 Oboj me!

...a onda je pozirao sa novinarkom

51 Oboj me!

Wannabe rules!

61 Oboj me!

Dobra radna atmosfera uz DJ-a i balone

91 Oboj me!

Oni su bili najbolji umetnici

101 Oboj me!

Kreativnost na delu

111 Oboj me!

To je predani rad

121 Oboj me!

Ovako je izgledala na kraju

Fotografije: Jean-Francois Nicollet


Tamara Ognjanović, student pedagogije i perfekcionista do ludila, dan ne započinje bez ledenog ness-a i muzike, koja je njen smisao života i, po njenom mišljenju, definiše osobu. Zna napamet ceo serijal “Prijatelja”, koji su joj najbolji sedativ. Veruje u moć pogleda. “I don’t like defining myself. I just am” kaže i citira njenu večnu inspiraciju, Britney Spears.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Editors choice