Održan drugi Sensation u Beogradu

Održan drugi Sensation u Beogradu

U subotu, 12. maja, u Beogradskoj Areni održan je drugi “Sensation White” pod nazivom “Innerspace”. Već u toku dana Beograd je vrvio od ljudi obučenih u belo koji su se okupljali ispred Arene. Beogradski aerodrom “Nikola Tesla” takođe je bio prepun “belih” stranaca i svako od njih nosio je zastavu ili neko drugo obeležje svoje zemlje.

Slika 135 Održan drugi Sensation u Beogradu

Posetioci su lagano pristizali u Arenu i bojili je u belo

Spektakl je počeo tačno u 22 časa izvanrednim otvaranjem, nakon čega je usledio nastup Mister Vajta (Mr. White). Zatim su se ređali Denis Ferer (Dennis Ferrer), Saneri Džejms (Sunnery James) & Rajan Marsijano (Ryan Marciano), Fede le Grand (Fedde le Grand), Danijel Sančez (Daniel Sanchez) & Huan Sančez (Juan Sanchez) koji su atmosferu doveli do vrhunca, dok je fantastičnom Hardvelu (Hardwell) pripala ta čast da zatvori ovaj događaj i tako oblikuje još jednu senzacionalnu žurku za pamćenje.

Slika 231 Održan drugi Sensation u Beogradu

Centralni stejdž sa kog su nastupali popularni DJ-evi, okretao se ukrug

Slika 328 Održan drugi Sensation u Beogradu

Uzavrela masa

Oko 10,000 posetilaca u belom pored muzike uživalo je i u neverovatnoj scenografiji. Arenom je dominirao veliki lotosov cvet sa kojeg su DJ-evi puštali muziku, a latice često menjale boju i pružale fantastičan osećaj. Posebno interesanto bila je voda na sredini cveta kojom su se usled svake najave DJ-eva ispisivala njihova imena. Pored centralnog, nalazila su se još dva manja cveta sa leve i desne strane. Ono najimpresivnije bile su 92 LED lopte koje su se kretale velikom brzinom po plafonu i spuštale skroz do partera menjajući boju.

Slika 425 Održan drugi Sensation u Beogradu

Montiranje ove fascinantne scenografije trajalo je nedelju dana

Slika 521 Održan drugi Sensation u Beogradu

Šašave naočare bile su pun pogodak

Fanovi ovog glamuroznog spektakla bili su i te kako maštoviti u svojim odevnim kombinacijama. Među njima je bilo mornara, kuvara, balerina, anđela sa krilima, nevesti u venčanicama, a mnogi su se poslužili idejom Mister Vajta i obojili lice u belo.

Slika 618 Održan drugi Sensation u Beogradu

Ovakav događaj ne može proći bez prelepih promoterki

Slika 715 Održan drugi Sensation u Beogradu

Huan Sančez sa jednim od fanova

Slika 810 Održan drugi Sensation u Beogradu

Jedan od onih zapanjujućih prizora

Osmočasovnu žurku Hardvel je završio popularnim hitom DJ Tiësta “Adagio For Strings” i tako ovom događaju dao finalni ton. Neumorni posetioci koji su ostali do samog kraja istakli su ovaj trenutak kao najlepši i emocijama najobojeniji deo večeri.

Slika 98 Održan drugi Sensation u Beogradu

Publika je bila i više nego odlično raspoložena

Slika 105 Održan drugi Sensation u Beogradu

I Hardvel za kraj

Publika iz vip loža imala je mogućnost da zabavu nastavi na after partyju koji je trajao do osam časova ujutru. Tako je završena još jedna senzacionalna žurka koja će zasigurno svim posetiocima ostati u najlepšem sećanju.

Fotografije: Aleksandar Zec


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!