Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Održan i prvi Youth to Business Forum u Srbiji

Održan i prvi Youth to Business Forum u Srbiji

Posle 5 godina, Youth to Business Forum, organizovan od strane globalne studentske organizacije AIESEC, po prvi put održan je u Srbiji početkom decembra u četiri grada: Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu. Dvodnevni Youth to Business Forum u Beogradu održan je 11. i 12. decembra u hotelu “Moskva”, a glavna tema foruma ticala se pitanja kako komunikacija povezuje današnju omladinu sa biznisom budućnosti.

aiesec 1 2 Održan i prvi Youth to Business Forum u Srbiji

Odgovor na ovo pitanje učesnici su imali priliku da čuju od strane eminentnih predavača i kompanija koji su im, kroz diskusiju i radionice, predstavili veštine i trikove uspešne komunikacije u različitim segmentima poslovanja.

Kompanije, učesnice foruma, Delhaize Serbia, Devana Technologies, Societe Generale, NBG Leasing i Ernst&Young , kao i predavači među kojima su dr Zoran Milivojević, Boris Trivan, Veronika Tasić-Vušurović, Dragan Savić, Maša Mišić, Dušan Janković, Nemanja Jovanović i Nemanja Cerovac kroz različita i interaktivna predavanja predstavili su važnost angažovanja mladih u rešavanju globalnih problema i problema u Srbiji. Učesnici foruma tom prilikom čuli su dosta poučnih saveta na različite teme među kojima su: upravljanje vremenom, efikasna komunikacija, upravljanje konfliktima, prezentacione veštine i javni nastup, online and social media marketing, timski rad i uspešna komunikacija, „golden circles“, liderstvo i druge.

Beogradski forum je posetilo više od 100 studenata sa različitih fakulteta i godina studija. Učesnici foruma su, tokom ova dva dana, poneli sjajne utiske sa konferencije, upoznali se sa radom velikih kompanija i stekli neka nova znanja koja će moći da primene u svom okruženju.

aiesec 1 1 Održan i prvi Youth to Business Forum u Srbiji

Prvi Youth to Business forum u Srbiji je i zvanično zatvoren u sva četiri grada u kojima se održao početkom decembra, a sve utiske kao i fotografije i video materijal sa same konferencije možete pratiti na zvaničnoj facebook stranici foruma “Serbia Youth to Business Forum” kao i na sajtu AIESEC-a Srbije.

Editors choice