Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Održana gala prezentacija nove generacije Zepter proizvoda

Održana gala prezentacija nove generacije Zepter proizvoda

Kompanija “Zepter International” je od od 8. do 10. septembra 2013. održala međunarodni gala događaj koji je okupio više od sto generalnih direktora kompanija iz celog sveta. Tom prilikom, predstavljena je nova generacija, opet nenadmašnih, “Zepter” proizvoda – nova tehnologuja, novi materijali i nov dizajn. Događaj je svojim prisustvom uveličao predsednik kompanije, gospodin Filip Cepter (Philip Zepter), koji je na skupu, a potom i na konferenciji za medije, predstavio vrhunske “Zepter” proizvode nove generacije.

Gospodin Cepter je u svom obraćanju posebno naglasio opasnosti kojima smo svakodnevno izloženi – zagađenoj vodi, koja u sebi sadrži razne otrove opasne (kobne) po ljudsko zdravlje i život, zagađen vazduh koji svakodnevno udišemo, kao i hranu punu konzervanasa, raznih hemijskih aditiva i šećera – dokazano najvećeg, čak smrtnog neprijatelja ljudskog zdravlja. Još jednom je naglasio da je najbolji način konzumiranja zdrave, integralne hrane, bez pomenutih štetnih sastojaka, priprema namirnica u “Zepter” posudama – jer nam omogućava kuvanje bez dodavanja vode, pečenje ili prženje bez dodavanja masnoća, uvek na nižim temperaturama, tako da namirnice zadržavaju sve svoje hranljive sastojke i organoleptička svojstva.

Nenadmašne karakteristike i prednosti “Zepter Masterpiece” posuđa ostvarene su specifičnom kombinacijom najboljeg i najskupljeg nerđajućeg čelika na svetu uz najsavremenije, patentirane tehnike izrade.

Za izradu posuđa korišćen je “Zepte”r metal 316L, najkvalitetniji specijalni nerđajući čelik, koji “Zepter” posuđe čini dugotrajnim i neuništivim. Ono je takođe ekološko, ne uzrokuje alergije i sprečava intoksikaciju hrane tokom kuvanja – ŠTITI VAŠE ZDRAVLJE.

Srce “Zepter” sistema za pravilno pripremanje zdrave hrane je patentirano trostruko Zepter akutermno kompaktno dno, koje brzo akumulira toplotu i prenosi je na hranu, koja se kuva na niskim temeraturama. Primenom revolucionarne URA (Ultimate Resistant Application) tehnologije, dobijeno je posuđe u kome se hrana ne lepi za dno posude. Specijalna neprijanjajuća površina posude je sastavni deo materijala i ne može da se odvoji, pa je ovo posuđe apsolutno bezbedno, dugotrajno i praktično neuništivo.

Redizajnirani “Zepte”r poklopac je elegantiniji, moderniji, novog, ispupčenog oblika sa stilizovanim “talasima”, što omogućava bolju kondenzaciju unutar posude tokom kuvanja u zatvorenom ciklusu. Novost su i patentirane 2Zepter Smart2 drške, koje se nikada ne pregrevaju, jer imaju odličnu toplotnu izolaciju i mogu se koristiti u rerni. Specijalno su dizajnirane da ne klizaju, a ukrasna pločica proizvodi se u nekoliko boja, pa kupac može izabrati boju po želji.

Najveća inovacija u novoj liniji “Zepter Masterpiece” posuđa je svakako “Zepter” radio digitalni termokontrolor, koji omogućava potpunu kontrolu procesa kuvanja putem digitalnog korisničkog interfejsa. Na samom termokontroloru, putem “soft touch” komandi, mogu se podesiti temperatura i vreme, kao i način kuvanja (“suvo” i “vlažno”). Termokontrolor se može koristiti u kombinaciji sa “Zepter” radio indukcionom pločom i “Zepter” daljinskim alarmom. Daljinski alarm, sa dometom od trideset metara, obaveštava u slučaju nepredviđenih događaja tokom procesa kuvanja (dostignuta temperatura kuvanja, pregrevanje, isteklo podešeno vreme kuvanja itd.).

Gala prezentacija nove generacije Zepter proizvoda 2013 1 Održana gala prezentacija nove generacije Zepter proizvoda

Održana gala prezentacija nove generacije Zepter proizvoda

Nova Smart linija “Zepter Masterpiece” posuđa je još jedna potvrda konstantnih nastojanja i misije kompanije “Zepter” da obezbedi zdrav, duži i kvalitetniji život ljudima širom sveta.

Pored nove generacije posuđa, predstavljeni su i novi Bioptron MedAll aparat za svetlosnu terapiju, kao i nov, unapređen, TuttoLuxo 6SB – aparat za čišćenje snagom vodene pare.

BIOPTRON je patentiran, klinički ispitan, odobren i sertifikovan švajcarski medicinski aparat, koji odgovara najvišim standardima i zahtevima za kvalitet proizvoda prema direktivi EU 93/42/EEC za medicinske aparate.

Nastao je na osnovu revolucionarnog rada Dr Nilsa Riberga Finsena, danskog lekara, kome je 1903. godine dodeljena Nobelova nagrada za svetlosnu terapiju. Danas, sto godina kasnije, visokokvalifikovani tim stručnjaka i naučnika švajcarske kompanije “BIOPTRON AG”, koja je član “Zepter” grupe, proizvodi BIOPTRON, medicinski aparat za svetlosnu terapiju.

BIOPTRON svetlosna terapija je bezbedna i efikasna medicinska terapija, sa širokom primenom u oblasti zdravlja i lepote. To je prirodna terapija, bez neželjenih efekata, koja ubrzava izlečenje i ublažava bol tako što deluje biostimulativno na ćelije i podstiče mikrocirkulaciju. Lekari i zdravstveni stručnjaci širom sveta koriste BIOPTRON u renomiranim bolnicama, ustanovama, velnes i sportskim centrima, za efikasno lečenje različitih medicinskih stanja, kao što su postoperativne rane, ožiljci, opekotine, spazam mišića, istegnuća, uganuća, ulkusi na potkolenici, artritis, bol u leđima, ramenu i vratu.

BIOPTRON se proizvodi u tri različita modela: MedAll, Pro 1 i B2.

Bioptron MedAll je namenjen, pre svega, za kućnu upotrebu i mogu ga koristiti svi, od najmlađeg do najstarijeg člana porodice. To je moderan aparat sa najsavremenijom elektronikom, ergonomski, prenosiv i jednostavan za rukovanje. HD filter od 5 cm omogućava tretiranje celog tela, od manjih zona do većih površina. Poseduje tajmer, koji omogućava programiranje aparata u bilo koje vreme. Unapređeni displej sa komandama obezbeđuje bolju vidljivost i lako očitavanje podataka. Climacool dizajn sa donje strane aparata i iznad displeja poboljšava ventilaciju i smanjuje zagrevanje tokom upotrebe. Sensotouch drška, u kombinaciji sa ergonomskim dizajnom, garantuje sigurno i ugodno rukovanje aparatom.

Novi, kompletan sistem za čišćenje – TUTTOLUXO 6SB je unapređena verzija aparata Tuttoluxo 6S, sa poboljšanim dizajnom, povećanom usisnom snagom motora i smanjenim nivoom buke (samo 15 dB).

Koristeći snagu prirode, TUTTOLUXO 6SB nadmašuje svaki klasičan usisivač, jer sa svojih čest jedinstvenih fukcija na efikasan i potpuno prirodan način eliminiše prašinu i prljavštinu iz vašeg doma:

  • USISAVANJE SA VODENIM FILTEROM
  • DEZINFEKCIJA POMOĆU PARE
  • USISAVANJE I ČIŠĆENJE POMOĆU PARE
  • PROFESIONALNO PEGLANJE SA ILI BEZ PARE
  • PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA I AROMATERAPIJA
  • VLAŽENJE VAZDUHA

Ovaj aparat futurističkog dizajna poseduje tri patentirana sistema i četvorostepeni sistem filtera, kao i veliki broj korisnih nastavaka.

TUTTOLUXO je…

Zdrav: ne samo što čisti, već i dezinfikuje i hvata mikroskopski sitne čestice prašine i bakterije, što je veoma bitno za osobe koje pate od astme i alergija.

Multifunkcionalan: čisti, i mnogo više od toga… Čak i kada je sve savršeno čisto, pa i vazduh koji udišete i odeća koju nosite – to nije sve. Možete dodati i osvežavajuću aromu!

Prirodan: bez upotrebe hemikalija, TUTTOLUXO 6SB dezinfikuje i čisti prirodnom snagom vode i pare.

Štiti okolinu: zahvaljujući sistemu filtera, nisu potrebni ni filteri od papira ni kese za usisivač.

Ekološki: kao inteligentan aparat, TUTTOLUXO 6SB koristi tehnološki usavršeno rešenje koje omogućava manju potrošnju energije, ali i veći protok vazduha. Takođe, usavršeni motor aparata od 1200 W stvara manje buke.

Luksuzan: fantastičan spoj estetike i najmodernije tehnologije.

Osim toga, TUTTOLUXO 6SB osvežava vaš dom prijatnom aromom.

Osim radnog dela u trajanju od dva dana, gosti Internacionalnog “Zepter” sastanka su imali priliku da uživaju u čarima Beograda. Za njih su organizovani tura razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa, večere u renomiranim restoranima sa muzikom posebno angažovanom za njihov doček, kao i krstarenje brodom sa celovečernjim muzičkim programom, realizovanim od strane vrhunskih muzičara i zabavljača sa ovih prostora.

 

Editors choice