Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Održano takmičenje iz dizajna “Zagrizi”

Održano takmičenje iz dizajna “Zagrizi”

Univerzitet Metropolitan je uspešno realizovao takmičenje za učenike srednjih škola koji su pokazali svoja najkreativnija idejna rešenja iz oblasti dizajna.

Univerzitet Metropolitan i Sistem:i Solution Expert odabrali su pobednike takmičenja ZAGRIZI koje se održalo 15. novembra 2014. godine. Pobednici takmičenja su učenici Tehničke škole „15. Maj“ iz Prokuplja. Članovi pobedničkog tima su: Katarina Jovanović, Aleksandar Stevanović, Jovan Mladenović, Antonio Janković, svi učenici III razreda. Idejom „Zagrizi svoje snove“ na zadatu temu takmičenja Zagrizi za budućnost, osvojili su I mesto i nagradu Univerziteta Metropolitan, vaučer od 1000€ za četvorogodišnje osnovne akademske studije, kao i nagradu partenra takmičenja kompanije Sistem:i Apple Solution Expert, iPad mini WiFI 32 GB silver i 10% popusta na svu opremu pomenute kompanije.

zagrizi1 Održano takmičenje iz dizajna Zagrizi
Drugo mesto osvojili su učenici Prve niške gimnazije „Stevan Sremac“: Dušan Dimić, Mario Damnjanović, Andrija Radivojević, Aleksandar Stojov, učenici III razreda, koji su osvojili iPod Shuffle 2GB i 10% popusta na svu opremu kompanije Sistem:i Apple Solution Expert.
Učenik I razreda Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ iz Beograda, Nikola Krstić osvojio je vaučer od 10% popusta na sve artikle kompanije Sistem:i Apple Solution Expert.

Pored glavnih nagrada, dodelili smo utešnu nagradu timu koji je imao najbolje kreativno rešenje i tim koji je imao najbolju ideju na zadatu temu. Učenice IV razreda Grafičke škole iz Beograda, Jovana Milovanović, Tamara Stajić, Milica Ćeriman i Anja Rusiti, osvojile su IV mesto za kreativno rešenje i ostvarile popust od 20% na školarinu za četvorogodišnje osnovne akademske studije Univerziteta Metropolitan, kao i vaučer od 5% popusta prilikom kupovine nekog od proizvoda kompanije Sistem:i Apple Solution Expert. Za peto osvojeno mesto dodeljena je nagrada od strane kompanije Sistem:i Apple Solution Expert, vaučer od 5% popusta na sve artikle. Ovu poziciju zauzele su učenice IV razreda Karlovačke gimnazije, Dalija Žigić i Sanja Rajić, zajedno sa učenikom IV razerda Tehničke škole „23. Maj“ iz Pančeva, Nikolom Nikolićem i Lazarom Simonovićem, učenikom III razreda iz Sedme beogradske gimnazije.

Za osveženje tokom takmičenja pobrinuo se generalni sponzor Knjaz Miloš podelivši svoj proizvod.

Komisija koja je pregledala sve radove i koja je donosila odluke o pobednicima, bila je sačinjena od tri člana i to su bili: Izvršni direktor kompanije Sistem:i Apple Solution Expert – Ivan Stepanović, profesor Fakulteta digitalnih umetnosti i direktor dizjan studija Univerziteta Metropolitan – Aleksandar Čelar i profesor studijskog programa Dizajna interaktivnih medija, Mr. Rastrko Kukić.

Prisutnima se obratio i dekan Fakulteta digitalnih umetnosti, vanredni profesor dr. Nenad Perić, koji je govorio o bitnim činjenicama digitalnih umetnosti, ali i studiranju na Univerzitetu Metropolitan.
Željno smo iščekivali odluku komisije i proglašenje pobednika. Nakon proglašenja, svi su iskreno podržali odluku komisije i čestitali pobednicima takmičenja ZAGRIZI.

Ovim želimo zvanično da čestitamo svim učesnicima takmičenja na originalnim i kreativnim idejama, lepom druženju i postignutim uspesima.

Editors choice