Hrskavi kapreze zalogaji

Svi volimo kombinaciju mocarela sira i paradajza, ali vreme je za promenu! Probaj ovu hrskavu kombinaciju: namaži Plazma Slana sa pola kašičice pesto sosa, pa odozgo nanesi origano, sitno seckani sušeni paradajz ili bebi mocarelu, takođe iseckanu na kockice!

slana 3 Oduševi društvo za tren oka: 5 kreativnih i brzih recepata za veče kod kuće!

“Fensi” kokice

Puter sa kokicama? Može, ali za taj “štos” svi već znaju! Za ovaj recept biće ti potrebna kesa kokica koje se spremaju u mikrotalasnoj pećnici, ulje od tartufa i origano. Kokice pripremi prema uputstvu a zatim dodaj 1 kašiku ulja i 2 kašičice origana! Svi će biti impresionirani i oduševljeni!

Kikiriki puter štangle

Grisine sa filom od kikirikija su OK, kada žuriš ili nemaš puno vremena, ali ova modifikovana i “unapređena” verzija će izazvati pravi lom u tvom društvu. Jednostavno, nabavi Plazma Slana, kikiriki puter i čedar kačkavalj, koji ćeš izrendati. Namaži Plazma Slana kikiriki puterom, a preko pospi čedar kačkavalj. Videćeš, nestaće sa tanjira brzinom svetlosti!

slana 4 Oduševi društvo za tren oka: 5 kreativnih i brzih recepata za veče kod kuće!

Posle sve te klope i fantastične večeri (sigurni smo da će biti), obavezno nam javi koliko je društvo hvalilo tvoje kulinarsko umeće!

Elena Erdeljanović

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice