Oh ne, opet Crnogorsko primorje!

Oh ne, opet Crnogorsko primorje!

strana 1 od 2

Svake godine krene ista priča. Ovaj put ne idemo u Crnu Goru! A onda bacimo pogled na cene Egipta, Turske, Tunisa… Padnemo u nesvest, i suptilno se vratimo na početnu i staru poziciju, a to je Crna Gora.

Kad smo se već pomirili sa tim da idemo isto gde i uvek, hajde da sumiramo prednosti i mane:

Prednosti:

1. Jeste, govoriće nam “Ostroga mi” kako bi nas ubedili da im poverujemo, ali Crnogorci ipak jesu šmekeri, a i da nisu, neke će pasti na njihov šarm, a neke na njihove jahte, kola i stanove.

2. Za ljubiteljke fudbalera dole postoje klubovi poput “Grbalj” i “Mogren”, a i oni imaju dušu, pa ih možete sresti i u diskotekama.

3. Provod neće biti isti, ali može biti samo bolje… Svake godine smo zreliji, pa se drugačije i ponašamo, menjamo lokacije, plaže, pa i ljude.

4. Mnogo mladih poseti Crnu Goru za vreme leta, jer imaju tamo stanove, pa ukoliko želite da malo promenite društvo “okrenite” ih, vidite da li su raspoloženi za druženje, piće, izlazak.

sveti stefan montenegro Oh ne, opet Crnogorsko primorje!

Nije mesečina iznad Crne Gore, ali je Sveti Stefan

5. Možete da doživljavate blamove. U sezoni previše devojaka prođe kroz Crnu Goru, pa vas se sutra neće ni sećati.

6. Ukoliko ste se kojim slučajem prošle godine zaljubile, ili pak bile u vezi sa nekim slatkim dečkom koji živi tamo, u mogućnosti ste da ga opet vidite, i ukoliko želite, kontaktirate ili jednostavno samo obavestite da stižete za par dana, a na njemu je da vas pozove.

7. Putuje se znatno manje nego do bilo koje druge destinacije.

8. U mogućnosti ste da uradite nešto totalno ludo (npr. skočite sa bandžija), a da ne platite previše, što na primer u Grčkoj nema.