Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Olivia Palermo za Carrera y Carrera

Olivia Palermo za Carrera y Carrera

U novoj “Mediterráneo” kolekciji glavnu ulogu ima Olivija Palermo (Olivia Palermo). Fotografije su napravljene na Ibici i potpisuje ih Santjago Esteban (Santiago Esteban). Za stajling se pobrinula Izabel Otino (Isabel Ottino), a frizuru i šminku radio je Viktor Alvarez (Victor Alvarez). Elegantne kombinacije upotpunjene su komadima iz ove kolekcije koja je inspirisana morskim svetom. Fotografije napravljene na španskom ostrvu pune su strasti. Kolekciju čine prstenje, ogrlice i minđuše napravljene od žutog i belog zlata. Svaki komad nosi ime neke boginje, poput Afrodite i Atine.

olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection1 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection2 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection3 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection4 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection5 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection6 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection7 Olivia Palermo za Carrera y Carrera
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice