5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Olivija Palermo i Johanes Huebl na naslovnici magazina “Flare”

Olivija Palermo i Johanes Huebl na naslovnici magazina “Flare”

Olivija Palermo i Johanes Huebl već godinama se nalaze na listama najstilizovanijih poznatih parova, pa zato i ne čudi što su miljenici čelnika mnogih svetski poznatih magazina.

Među njima su i čelnici magazina “Flare”, pa tako Olivija i Johanes krase fotografije koje će se naći u februarskom izdanju ovog magazina. Fotografije je radio Džejson Kim, dok će se samo izdanje, koje nosi naziv “Love and Lust”, u prodaji naći 13. januara u Kanadi.

U intervjuu koji su dali, Olivija i Johanes su govorili o svom venčanju, dok je poseban akcenat stavljen na Olivijinu zanimljivu venčanicu.

Pogledajte kako Olivija Palermo i Johanes Huebl izgledaju na fotografijama iz februarskog izdanja magazina “Flare”.

olivija palermo i johanes huebl na naslovnici magazina flare 1 Olivija Palermo i Johanes Huebl na naslovnici magazina Flare olivija palermo i johanes huebl na naslovnici magazina flare 2 Olivija Palermo i Johanes Huebl na naslovnici magazina Flare olivija palermo i johanes huebl na naslovnici magazina flare 3 Olivija Palermo i Johanes Huebl na naslovnici magazina Flare olivija palermo i johanes huebl na naslovnici magazina flare 4 Olivija Palermo i Johanes Huebl na naslovnici magazina Flare olivija palermo i johanes huebl na naslovnici magazina flare 5 Olivija Palermo i Johanes Huebl na naslovnici magazina Flare olivija palermo i johanes huebl na naslovnici magazina flare 6 Olivija Palermo i Johanes Huebl na naslovnici magazina Flare

Jasna Đorđević

Editors choice