5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Olovka crta srcem

Olovka crta srcem

Dajte joj olovku i boje i  začas će stvoriti magične modne ilustracije. Njeni crteži puni su boja, deluju tako stvarno i živahno. Zavirimo u svet modne ilustracije i upoznajmo jednu mladu damu koja stvara čarobne crteže inspirisane uličnom modom, revijama, izlozima i trendovima. Predstavljamo vam Ketrin Elajs Rodžers (Kathryn Elyse Rodgers). Diplomirala je na Univerzitetu Karnegi (Carnegie Mellon University) i radove predstavlja na sajtu pod nazivom “Papirna moda“ (Paper Fashion).

01 picnik1 Olovka crta srcem

Korišćenjem različitih tehnika crtanja postiže se efekat lepršavosti i ilustracije deluju tako stvarno

Diplomirala je u oblasti industrijskog dizajna, ali je shvatila da je njena prava ljubav i strast bavljenje modom kroz ilustracije. Trenutno radi na dizajnu za brend Reebok u Bostonu i uporedo razvija i svoj brend ilustracija i crteža. Ako se i vama dopadaju njene ilustracije i poželelite da ih kupite, možete ih poručiti putem interneta, sa njenog sajta.

027 Olovka crta srcem

Sama Ketrin kaže da je optimistična osoba koja razmišlja o svojoj sadašnjosti i budućnosti sa uzbuđenjem i da je veoma strastvena i kreativna, te da će se ovom umetnošću baviti do kraja života.

037 Olovka crta srcem

Ketrin za svoje ilustracije najčešće koristi flomastere i akvarel boje, a zatim ih po potrebi upotrebom različitih materijala poput vunice

Oduvek je volela da crta. Uživa u ilustracijama kao obaveznom delu stvaralačkog procesa u dizajnu. Pošto je dobila mnogo pohvala na račun crteža i skica, odlučila je da se više posveti modnom ilustrovanju. Stil joj zavisi od raspoloženja, ali bi ga ipak opisala kao srećno realističan, sa maštom kao glavnim začinom.

Najčešće u svojim ilustracijama koristi olovke i vodene boje, a ponekad i flomastere i markere, kao i šljokice, vunicu i tkanine.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Editors choice