Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Ona je… kučka

Ona je… kučka

Postoji razlika između dominantih žena i kučki. Preterano dominantne žene mogu biti i dobra stvar. One čak misle da pomažu ljudima. One iskreno veruju da je njihov način bolji, ali zbog lične nesigurnosti i naivnosti ispadaju nadmene. Kučka je, u najmanju ruku, čisto zlo. Ona brine samo i isključivo o sebi. Ona rado gazi svojim putem i grabi svoj plen, ako joj se slučajno nađete na putu, sjebaće vas. Apsolutno je nebitno to što živite u iluziji da joj nešto značite. Sje-ba-će vas! Ona uvek dobije ono što želi. Što je najgore, čak i kada su svi njeni zahtevi ispunjeni, ona nikada, ali nikada nije zadovoljna.

Ona je sebična – Kučki je jedina osoba na svetu od bilo kakve važnosti ona sama. Ako se desi bilo šta tragično, a nije ona u pitanju, to se nije ni desilo. Jedina osećanja vredna razmatranja su njena. Kučka je toliko opsednuta sobom da bi pre otišla na manikir nego u posetu vašem ocu koji je u bolnici. Jebi ga, izlivanje je izlivanje.

Ona kritikuje sve u vezi sa vama – Sram je zajednička taktika žena da kontrolišu svoje muškarce. Kučka je ovo doktorirala. Ma šta doktorirala, sad je već primarius kučka. Čini da se osećate nekompetentnim u svakom domenu, i tako raste njena nada da će sahraniti vaše samopouzdanje i da ćete pustiti nju da uradi “pravu stvar”.

Ona je hladnokrvna – Kučka je nemoralna. Minimalno se pridržava etičkih kodeksa društva i jebe kevu svima koji imaju oprečna mišljenja. Ona je manipulativna i voli da spletkari, uvek je u potrazi za prljavim načinom da iskoristi ljude, čak i da ih povredi. A kao dokaz da joj se muda vuku po podu, ona nikada ne plače i ne pokazuje emocije.

Ona očekuje da bude tretirana kao kraljica – Kučka je obično razmaženo derište koje jednostavno odbija da odraste. Ona je kao dete bila obožavana i razmažena i, naravno, dobijala je sve što poželi. Kao odrasla osoba, ona misli da i dalje ima pravo na sve. Očekuje da je dovozite i odvozite, da joj kupujete poklone, ali i da joj poklanjate pažnju.

Ona tretira ljude kao smeće” – Kao neko ko veruje da joj je luksuz suđen, ona nema poštovanja prema ljudima koji “rade” za nju. Nepristojna je prema ljudima koji rade u prodavnicama, a posebno voli da maltretira konobare. Ne vidi ih kao ljudska bića, već kao robote koji su tu da bi joj služili.

Ona nikada ne plaća račun – Iako uvek bira skupe restorane, naručuje naskuplja jela i naravno pije najskuplja pića, vi ste som koji će sve to da plati. Zašto? Zato što joj se može.

Ona vas sramoti u javnosti – Kučka ne brine o osećanjima drugih ljudi, čak ni onih sa kojima je u vezi. Zapravo, ona svog dečka koristi kao vreću za udaranje. Ne bira ni mesto ni vreme, samo udara, najčešće ispred vaših prijatelja. Ona to koristi kao moć, da pokaže drugima da može, i na kraju krajeva da spusti muškarca na najniži – svoj nivo. Beda voli društvo.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Editors choice