Kao što Džastin Biber (Justin Beieber) dobro zna, vrištanje može biti opasno po zdravlje. To je cena slave, valjda.

Elem, ima taj novi boj-bend One Direction, a smešno je to što im to nije samo žanrovska odrednica, nego su stvarno klinci. Kapirate, boy-dečko, boj-bend, klinci, hahaha. Uh. Ok, nije mnogo smešno, priznajem.

one One Direction ogluveli od obožavateljki

Da li biste i vi vrištale dok ne ogluve?

Tek, kao što dolikuje jednom boj-bendu obožavateljke ih obožavaju, a obožavaju i da vrište u smislu iskazivanja tog obožavanja.

Posle posete Liverpulu jedan od članova grupe Luis Tomlinson (Louis Tomlinson) zadobio je gadan slučaj zujanja u ušima usled čega je (smatra on) postao nagluv na jedno uvo. Tri dana ga je bolela glava, jer su pomamljene omladinke pijukale.

Nema zvanične lekarske dijagnoze, ali duboko sažaljevamo One Direction i nevolje sa obožavateljkama, te ih podsećamo da to nije prvi put u istoriji da cijukanje tinejdžerki ozbiljno ugrožava živote muzičara. Baš u tom istom Liverpulu izvesna grupa ljupkih mladića odlučila je davne 1966. da ne ide više na turneje, jer postaje opasno po život.

Izvor fotografija: Splash


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice