Tel Aviv, grad u Izaelu, koji je u poslednje vreme postao međunarodno kulinarsko žarište i može se pohvaliti svetski poznatim restoranima i brojnim specijalitetima na trpezi.

150 Online kulinarski vodič: Putovanje do Tel Aviva

Po broju glasova grad je izabran za destinaciju broj jedan u 2013. godini od strane magazina “Savuer”.

Velika je ponuda hrane za sve ljubitelje raznolikih ukusa, a organizacija Matkonation čak je pokrenula Tel Aviv blog, savršeno upakovan vodič za prezentovanje hrane.

Ovo je sajt koji pruža sve informacije o restoranima u ovom mestu, a čak i daje lične preporuke i kulinarske ustanove koje zadovoljavaju sve kriterijume.

Vodič je besplatan, a online platforma dizajnirana tako da i najveći gurmani budu zadovoljni.

Postoji takođe i takozvana “parcelizacija” grada na 12 različitih kategorija, koji sadrže po četiri različita restorana. Na svim tim mestima hrana je drugačija i to su mesta koja nude veliku ponudu i sigurno nećete ostati gladni ukoliko ih posetite.

Vodič takođe odgovara na neizbežna pitanja: “Gde možemo pronaći najukusniju hranu? Gde je usluga zadovoljavajuća? Da li je to mesto popularno?”.

237 Online kulinarski vodič: Putovanje do Tel Aviva

Moramo napomenuti da su na ovom sajtu radili sve sami stručnjaci i velika imena Izraela i ovo je savršena online destinacija koju morate imati pri ruci ukoliko planirate da putujete u daleki Tel Aviv.

Violeta Stojanović

Editors choice