5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe?

Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe?

1/2

Opel, nemački proizvođač automobila sa ponosom se može pohvaliti petom generacijom Corse iz razloga što je nova Corsa upotpunjena inovacijama iz premium klase. Za novi automobil Opel Corsa može se reći da je opremljen svim onim što je neophodno i bitno za jednog vozača.

Novoj Corsi pružen je novi dinamičan oblik baš u skladu sa filozofijom dizajna Opela. Na prvi pogled je već upadljiv s obzirom da je crvene bolje, njegov spoljašnji dizajn je sofisticiran. Prednji deo nove Corse koji je upadljiv karakterišu farovi u obliku “krila”, dok izvajane bočne strane karakterišu Opelova tipična “blade” izvedba karoserije linije karakteristične za Opel. Svetla na zadnjem delu automobila vizuelno proširuju automobil.

Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe? Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine2 Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe? Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine3 Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe? Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine4 Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe? Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine5 Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe?

 

Editors choice