Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Originalni pokloni: Tegla, a u tegli…

Originalni pokloni: Tegla, a u tegli…

Ako vaša voljena osoba slavi rođendan ili imate potrebu da joj priredite iznenađenje, mi ćemo vam pomoći da to i učinite, ali na krajnje interesantan način.

Upotrebite svoju kreativnost i tako pokažite da vam je stalo do te osobe, a ona će vaše malo remek-delo više ceniti nego bilo koji drugi skupoceni poklon.

Ne budite strogi prema sebi i ne omalovažavajte svoje sposobnosti, jer su svačiji potencijali zapanjujući i mogu nastati zaista divna dela vredna divljenja.

U moru ideja, mi smo se odlučili za sledeće!

Ako imate devojku koja je opsednuta kozmetičkim proizvodima divan poklon bio bi da joj u ukrašenu teglu spakujete zanimljive beauty proizvode poput laka za nokte, sjaja za usne, kreme itd.

U ovaj mini poklon takođe možete staviti i turpiju za nokte i ostale sitne detalje. Ovo je način da joj stavite do znanja da mislite na nju, a pre svega da želite da bude lepa i negovana.

14 Originalni pokloni: Tegla, a u tegli...

Stara tegla na prvi mah potpuno je beskorisna, a može i te kako poslužiti kao dekorativni element, samo je potrebno da uključite maštu i da se zaigrate sa papirom, koncem, flomasterima i ostalim detaljima. Dragoj osobi možete napraviti teglu koja sadrži njene inicijale. Zar to nije divno?!

26 Originalni pokloni: Tegla, a u tegli...

Puna tegla kolačića nešto je što se nikada ne odbija. Još ako je divno dekorisana baš kao ova na slici ispod, poklon je pun pogodak, a devojka je osvojena za ceo život!

36 Originalni pokloni: Tegla, a u tegli...

Uz pomoć tegle možete napraviti divan poklon za Dan zaljubljenih tako što ćete je napuniti ljubavnim porukama ili pak motivacionim štapićima, a na svakom neka piše nešto zanimljivo i interesantno.

43 Originalni pokloni: Tegla, a u tegli...

Definitivno najkreativniji poklon je baš ovaj. Iskoristite teglu tako što ćete je divno dekorisati stvarima iz prirode, kao što je pesak, kamenje, a onda na kraju posaditi biljku. Gore mora da bude otvorena, pa bi najbolje bilo da isečete otvor.

53 Originalni pokloni: Tegla, a u tegli...

Magične kugle su nešto već viđeno, a ovo je ono što retko kome pada na pamet. U pitanju je magična tegla. Kako im to uspeva, pitate se?

Teglu napunite vodom. Možete prosuti i šljokice, ali i sitne dekorativne detalje, a pre toga sa unutrašnje strane zalepite sliku osobe kojoj to darujete. Slika mora biti oblepljena lepljivom trakom ili nekom kesom kako se ne bi pokvasila.

62 Originalni pokloni: Tegla, a u tegli...

Tegla sa porukom je nešto najlakše što možete napraviti, samo je važno da teglica bude mala i baš ovog oblika. Unutra stavite ljubavno pismo ili želje upućene slavljeniku.

72 Originalni pokloni: Tegla, a u tegli...

Za kraj, možete čak i staviti sveću u teglu i ovim činom napraviti zaista divnu romantičnu dekoraciju. Najbolje je to što je za ovo potrebno malo para, a učinak je veličanstven.

81 Originalni pokloni: Tegla, a u tegli...

Violeta Stojanović

Editors choice