Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Osam modnih katastrofa

Osam modnih katastrofa

Nešto što uvek može da iznenadi jesu modni promašaji. Tokom osamdesetih godina bilo ih je mnogo više, i oni čine našu sledeću listu. Niko ko je pri zdravoj pameti i istančanog stila danas ne bi poneo te komade jer su već proglašeni za najgore. Evo šta vam ne predlažemo da nosite, a pripisuje se upravo periodu kada je očigledno moda bila u zatišju.

Suknja sa karnerima

Suknja stara dvanaest godina. Jedan od očajnih izbora koji je jednako žalostan kao stvari koje moramo da nosimo na zahtev roditelja kada smo mali.

Slika 133 Osam modnih katastrofa

Slojevita suknja, samo sa karnerima

Neonska odeća

Kada su boje u pitanju o ukusima ne treba raspravljati. Jedino neonska boja retko kome stoji i prikladna je baš za retke prilike. Sem što je fluorescentna i šljašti, u njoj nikako ne možete biti nezapaženi. Svetli poput sunca. Toliko da morate da sklonite pogled.

Slika 222 Osam modnih katastrofa

Pravi atak za oči

Glomazna kosa

Osamdesete su prepoznatljive i po autentičnim frizurama, tj. po kosi. Tačnije mnogo kose kada su žene, a i muškarci, u pitanju. Takav izgled postiže se tapiranjem, ali i stavljanjem mnogo spreja i laka za kosu.

Slika 317 Osam modnih katastrofa

Dugačka kosa nije uvek i lepa, negovana kosa

Šarene dokolenice i helanke

Dokolenice stvarno jesu za male devojčice. Iako su nekada davno bile trend, više nisu. Zato se ne usuđujte da ih uklopite sa nekom kombinacijom. Jednostavno odavali biste utisak nestilizovane osobe i bili biste primer neukusa. Helanke neka vam koriste isključivo za teretanu.

Slika 415 Osam modnih katastrofa

Pipi Duga Čarapa stil koji ne ume svako da ponese

Naramenice

Možda šire ramena i daju bolji efekat, ali više se ne koriste. Naramenice više stvaraju muškobanjast izgled koji se ne vraća u modu. Bar kada je žena u pitanju.

Slika 512 Osam modnih katastrofa

Davno zaboravljene naramenice

Džins osamdesetih

Visoki struk, gore uske, a dole se šire, baš tako izgledaju nekadašnje jako popularne farmerice. Pored toga koristila se i kiselina i kamenovanje kako bi se džins šarao i izbeljivao.

Slika 69 Osam modnih katastrofa

Nekada davno možda, danas nikako

Bodi

Na sceni prihvatljivo, ali u teoriji i na ulici nedopustivo. Prikazati svoje telo privilegija je zgodnih i savršenih devojaka. Upravo nošenje bodija to zahteva.

Slika 79 Osam modnih katastrofa

Tanka je linija između neukusa i savršenstva

Bele cipele

Dopustive samo ako predstavljaju retro stil. Ovako su jako nepraktične, neudobne i lako se prljaju. Iz nekog čudnog razloga nisu toliko zastupljene kao modni aksesoar. Čak ih nema ni u poznatim modnim kućama, toliko. Izuzetak je “Vogue” .

Slika 88 Osam modnih katastrofa

Osuđene na kantu za đubre


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice