Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Osam načina kako da radite brzo i efikasno

Osam načina kako da radite brzo i efikasno

1/2

Stalno se trudimo da svakodnevno odradimo što je bolje i efikasnije moguće zadatke na poslu. Neizostavni deo je gledanje na sat, čekajući vreme za odlazak kući. Evo osam stavki koje će vam pomoći da što brže i efikasnije uradite zadatke na poslu.

1. Sam posao veoma zavisi od ambijenta u kome sedite, potrudite se da prostoriju u kojo radite održavate stalno svetlom. Kako bojom zidova prostorije, tako i svetlom, bilo ono prirodno ili veštačko. To će vas održati energičnijim, i budnim.

2. Radi boljeg snalaženja i brzine u odabirima određenih dokumenata ili stavki koje treba da obavite, održavajte sto čistim, i raspremljenim. Pored toga što će vam čistina stola pomoći u lakšem snalaženju, takođe vam nekakve besmislice neće odvlačiti pažnju.

3. Vaš ambijent će upotpuniti muzika. Vašem poslu doneće zabavnu notu, uz koju ćete moći da pevušite i pored samog posla, zabaviti se. Veoma je bitno da izaberete muziku koja vam neće odmagati, nego će vam pomagati. Izbor je vaš, samo izvolite.

4. Na neko mesto u prostoriji u kojoj radite stavite sat. Bitno je da ga ne stavite u svoj vidokrug kako vam ne bi odvlačio pažnju, i ugrožavao koncentraciju, ali je vreme svakako neophodan faktor pri ispunjavanja dnevnih obaveza kako na poslu, tako i u privatnom životu.

zena na poslu1 Osam načina kako da radite brzo i efikasno

Editors choice