Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

“Osmeh na dar”

“Osmeh na dar”

“Osmeh na dar”, prva studentska humanitarna fondacija, organizuje uskršnju akciju prikupljanja pomoći za ugroženu decu širom Srbije.

U okviru akcije koja će trajati od 15.04. do 26.04. na Pravnom fakultetu, i od 15.04. do 19.04. na Fakultetu organizacionih nauka, aktivisti će svakog dana dežurati u holovima fakulteta od 10 do 16 časova, a zainteresovane ljude dobre volje očekujemo, da svojim skromnim doprinosima pomognu ovu akciju.

Studenti će prikupljati materijalnu pomoć (u vidu uskršnjeg pribora, novog nastavnog materijala, slatkiša, grickalica, novih igračaka) za institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom.

osmeh51 “Osmeh na dar”

Pomozi i ti

Dana 30.04 i 2.05. održaće se i javna akcija fondacije “Osmeh na dar” ispred “Kasine” na Terazijama, gde će aktivisti sa decom prolaznicima farbati jaja za decu iz beogradskih domova “Jovan Jovanović Zmaj” i “Dragutin Filipović Jusa”.
Pored ove javne akcije, u periodu od 22.04. do 26.04. aktivisti Fondacije će takođe farbati jaja i družiti se sa dečicom iz vrtića “Skadarlija”, koja će donirati jaja za drugare iz “Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju” u Sremčici.

Osnovni cilj akcije je ulepšavanje uskršnjih praznika mališanima kojima je to potrebno (pre svega, u beogradskim domovima za nezbrinutu decu, decu bez roditeljskog staranja i decu ometenu u razvoju).

“Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, da pokrenemo aktivizam kod mladih, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe”, kažu iz fondacije “Osmeh na dar”.

 

Editors choice