5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ostani u igri: Uvek ima mlađih i lepših

Ostani u igri: Uvek ima mlađih i lepših

1/2

Ako želite da hranite ego upoređujući se sa drugim ženama – sa onima od kojih ste mlađe i bolje izgledate, onda ćete morati mnogo da žmurite, da ne primetite koliko ima žena starijih od vas, koje bolje izgledaju. A tek mlađih! Pa one niču svake godine! Svakog leta, vi ste sve stariji, a neki novi talas napupelih omladinki upravo je izlio svoju izdašnost na tržište muško-ženskih odnosa. A slatke klinke gledaju, a bogami i za njima posežu bez ustezanja i mladi i matori muškarci.

Do koje raskrsnice ste stigli, šetajući bulevarom ponude i potražnje?

Do one na kojoj tabla u jednom smeru pokazuje da život počinje u tridesetoj, a u drugom brak, porodica, karijera, a u trećem put bez povratka?

Ili ste već prevazišle iskušenja tih reklamnih gluposti i shvatile da život prosto uvek ide putem bez povratka? I da imate pravo da putujete preko onoliko stranputica, raskrsnica i bespuća, koliko vam duša ište? Jer nećete naći nijedan putokaz sa smerom na kome piše srećna ljubav, ili makar zgodni, uspešni i zabavni muškarci.

Svet je prepun lepših i mlađih žena. Što je razumljivo. Gadno je što ima i mnogo starijih i lepših žena. Ali, utešite se. Vi ste svakako u nekoj od ovih kategorija u odnosu na neke žene. Toliko o upoređivanju. Besmisleno je.

Ako imate potrebu da održite konkuretnost, porobotićete načisto. Nemojte se peći u solarijumu, crkavati u teretani, pasti travu, ugrađivati silikone i botoksirati se, da biste bile mlađe i lepše. Jer uvek ima onih drugih, stvarno mlađih i lepših, bez ikakvih trikova.

Nicki Minaj The Other Woman THAT GRAPE JUICE entertainment 10 Ostani u igri: Uvek ima mlađih i lepših

Uradite to zbog sebe, a ne zbog konkurencije, ili zbog tih zgodnih, uspešnih i zabavnih muškaraca za koje se nadate da ćete ih negde otkriti. Imate prava na održavanje kondicije, stasa, zdravlja, na plastiku i podmlađivanje, svakako. Ali činite to sa stavom, da ne postanete robot.

Korigujte se, jer to godi vama, a ne zato što se plašite da će vas stampedo mlađih i lepših pregaziti.

Editors choice