1/3

Svako godišnje doba donosi nam promene i željene novitete, pa tako i jesen koja je karakteristična po svojim jarkim bojama. Vreme je da kroz šminku koju nanosiš svekodnevno pokažeš da si baš ti ona devojka koja je uvek inspirisana poslednjim trendovima. Saznaj na koji način bi mogla izgledati baš tako – blistavo jesenje!

Kada je u pitanju šminka, ona ne trpi velike inovacije. Svakoj tvojoj kombinaciji pristaju nijanse od jarko crvene do intenzivne braon boje. Leto je odisalo jarkim bojama takođe, ali jesen će nas okrenuti ka karakteristično svojim bojama. Te uobičajene jesenje nijanse zameni ili dopuni sa četiri veoma specifične i sigurno najatraktivnije tokom predstojeće sezone i neka one budu tvoj trik uz koji ćeš izgledati posebno svaki put!

Bakarno narandžasta

Možemo reći da crvena i naranždasta zamenjuju ulogu klasičnih, neutralnih boja ove sezone. One postaju podrazumevani i neizostavni deo svakog tvog look-a. Svojim toplim tonovima doprinose da bukvalno izgaraš! Neka boja na tvojim kapcima doprinese toplim i vatrenim pogledima, a usne vrelim poljupcima.

Bakarno narandžasto Osveži svoj makeup najatraktivnijim bojama jeseni

Editors choice