Avantura simpatičnih papagaja, Plavka i Biserke, nastavlja se u šumama Amazonije i to od 10. aprila kada je animirani filmski hit “Rio 2” stigao u bioskope. Iz tog razloga kompanija Nestlé odlučila je da iznenadi mališane igračkama njihovih omiljenih junaka iz ovog filma – Plavka, Rafaela i Gabi.

RIO mkt vizual web Osvoji i ti: Nestlé žitarice za decu u promo pakovanjima kriju poklone

Omiljene dečije žitarice za doručak – Nesquik od 375g i hrskave školjkice Chocapic u pakovanju od 375g imaju muzičku figuricu, dok Cookie Crisp, od 375g i Nesquik Duo u pakovanju od 325g imaju balansirajuću figuricu.

Nestlé žitarice za doručak napravljene su sa celim zrnom žitarica, obogaćene su vitaminima i mineralima i dobar  su izvor kalcijuma po porciji, čak i pre dodavanja mleka. Zato su odličan izbor doručka za svako dete.

Sakupite sve figurice uživajući u hranljivom obroku sa junacima filma u novoj prolećnoj avanturi “Rio 2”.

U saradnji sa kompanijom Nestlé poklanjamo tri puta po jedan paket Nestlé proizvoda (svaki paket bi imao po dve kutije Nestle žitarica za decu) i uz svaki paket po dve karte za film “Rio 2” u Cineplexxu. Potrebno je da ispod ovog linka na sajtu ostavite komentar zbog čega najviše volite “Rio” filmove. Tri komentara sa najviše lajkova dobiće po jedan nagradni paket. Konkurs traje do 7. maja 2014. godine do podneva. Konkurs važi samo za Beograd! 

Editors choice