Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Otvara se muzej u čast slavnog kreatora Iv Sen Lorana

Otvara se muzej u čast slavnog kreatora Iv Sen Lorana

1/3

Slavni kreator Iv Sen Loran bio je oduševljen Marakešom i Marokom. Zato je u tom gradu i kupio vilu za odmor, sada davne 1996, a kako je sam izjavio “Pre Marakeša, sve je bilo crne boje”. “Marakeš me je naučio bojama”, često je umeo da kaže ovaj modni mag, a izložba u njegovu čast biće upravo u Marakešu gde će svi posetioci moći da uživaju u izloženom nakitu, aksesoarima, skicama, fotografijama i odeći. U muzeju će biti izloženo sve što je dizajner stvarao tokom poslednjih 40 godina karijere, od 1962. do 2002. godine. Podsećamo vas, preminuo je 2008.

Iv Sen Loran izlozba 1 Otvara se muzej u čast slavnog kreatora Iv Sen Lorana Iv Sen Loran izlozba 2 Otvara se muzej u čast slavnog kreatora Iv Sen Lorana Iv Sen Loran izlozba 3 Otvara se muzej u čast slavnog kreatora Iv Sen Lorana

Ideja da se u Maroku otvori muzej u čast kreatoru nastala je 2010, kada je izložba Iv Sen Lorana doživela ogroman uspeh, otkrio je direktor muzeja Bjorn Dahlstrom, a u muzeju biće predstavljene moderne kolekcije od 1965, koktel haljine sa apstraktnim printovima, a direktor muzeja tvrdi da on nije samo običan kreator, već vrsan umetnik i umetnička veličina. Ovaj muzej nije jedini. I u Parizu postoji jedan muzej u njegovu čast, a ova dva muzeja pokazuju i dve strane ovog čoveka; njegovu mračnu stranu i njegovu opčinjenost svetlim bojama. “On je u isto vreme i Marakeš i Pariz, i tamna ličnost i neko veoma veseo”, izjavio je direktor muzeja u Maroku.

Editors choice