Sinoć smo prisustvovali spektakularnom otvaranju nove Nike prodavnice na prvom spratu šoping centra “Delta City”. Ovo je svakako najmodernija prodavnica najnovijeg Nike-ovog koncepta na ovim prostorima. Događaju je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti. U prijatnom ambijentu svi su se dobro zabavili. Pogledajte ko se sve našao ispred našeg objektiva.

untitled 71 of 76 Otvaranje Nike prodavnice u šoping centru Delta City

Glumica Bojana Ordinačev

untitled 63 of 76 Otvaranje Nike prodavnice u šoping centru Delta City

Manekenka Ivana Stanković

untitled 8 of 76 Otvaranje Nike prodavnice u šoping centru Delta City

Glumica Milica Zarić

untitled 30 of 76 Otvaranje Nike prodavnice u šoping centru Delta City

Vesela atmosfera

untitled 5 of 76 Otvaranje Nike prodavnice u šoping centru Delta City

Pevačica Tijana Dapčević

Fotografije: Jean-François Nicollet


Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Milica Ivanović je student Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Zaljubljenik u putovanja i sve kulture sveta. Zavisnik od sunca i morske vode, mirisa soli, palmi i zvuka talasa. U lošim odnosima sa nepravdom, duboko veruje da pravda uvek pobeđuje. Obožava svoje prijatelje, koji je uvek dočekaju pri padu. Trudi se da svaki momenat provede sa najbližima. Ljubitelj crnog vina zimi, belog leti i skadarlijske kaldrme. Voli i voli da bude voljena.

Editors choice