Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Stari Mlin: Novo IT mesto za hedoniste

Stari Mlin: Novo IT mesto za hedoniste

1/2

Na svečanosti povodom otvaranja Hotela Radisson Blu Old Mill, koja je održana sinoć u izuzetnom ambijentu nekadašnjeg Starog mlina, okupilo se više od hiljadu zvanica iz zemlje i inostranstva, među kojima su bile ličnosti iz svih sfera javnog života.

U spektakularnoj atmosferi, uz brojne specijalitete šefa kuhinje i muzički nastup popularnih “Frajli”, Loco Benda i čelistkinje Ane Rucner, prvi dizajn hotel u gradu ugostio je poznate ličnosti, državne zvaničnike, poslovne ljude, vlasnike medija, umetnike i mnoge druge. Radisson Blu Old Mill Hotel je na ovaj način pokazao da preuzima vodeću poziciju u društvenom životu glavnog grada, kao prava oaza za hedoniste.

Smešten u podnožju Senjaka, jednog od najelitnijih delova grada, hotel Radisson Blu Old Mill je novo IT-mesto za neobavezan doručak, savršen ručak, elegantnu večeru, ili popodnevno uživanje uz kafu neodoljive arome italijanskog brenda Leonardo Leli i porciju sladoleda koji se pravi na licu mesta, u svojevrsnoj laboratoriji “Ice Lab”.

„Beograd je postao poznat širom Evrope kao nova prestonica urbane i šik zabave, grad koji živi 24 sata dnevno. Mi smo veoma ponosni što smo deo ove atmosfere i radujemo se novim gostima koji će sigurno uživati u ovom izvanrednom ambijentu“, kaže g. Tomas Svika (Thomas Swieca), direktor beogradskog hotela Radisson Blu Old Mill.

Gradonacelnik Sinisa Mali i Tomas Svika direktor Hotela Radisson Blu Old Mill Stari Mlin: Novo IT mesto za hedoniste

Editors choice