5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Otvoren pozorišni festival u Vranju

Otvoren pozorišni festival u Vranju

U toku je jedan od poznatijih festivala u zemlji “Borini pozorišni dani”,  koji je otvoren u petak, 21. oktobra, predstavom “Život u tesnim cipelama” pozorišta Zvezdara teatar, u režiji Dušana Kovačevića.

Ovaj festival koji se održava po 31. put, ogledalo je Vranja, grada u kome je rođen jedan od najpoznatijih srpskih pisaca Borisav Stanković. Manifestaciju je otvorila državna sekretarka Snežana Stojanović Plavšić i tom prilikom istakla da Beograd nije jedino mesto gde se oseća dah kreativne energije u nastajanju velikih dela, već da ima i drugih sredina koje nude nešto slično.

zivot u tesnim cipelama05 Otvoren pozorišni festival u Vranju

Drugi deo predstave "Život u tesnim cipelama" - rijaliti šou.

Umetnički rukovodilac u vranjskom pozorištu Bojan Jovanović, inače akademski glumac, kaže da je njegova ocena predstave “Život u tesnim cipelama” oko četvorke. Misli da je preduga, pa se gubi na dinamičnosti igre.

Međutim, Jovanović dodaje da je predstava ipak na duhovit način prikazala nimalo jednostavnu stvarnost u kojoj živimo već deset godina, kao i slom socijalističkog sistema i njegovo menjanje u tranzicioni.

U okviru festivala, koji će trajati do 26. oktobra, vranjska publika će gledati i predstave “Autoputem”, “Pazarni dan”, “Ja i ti”. Neće izostati ni scensko čitanje Narodne drame, u režiji Snežane Trišić, kao i propratni program teatroteke.


Biljana Dimčić je diplomirani politikolog za novinarstvo i komunikologiju. Naučila je mnogo toga na Fakultetu politickih nauka i isti bi upisala ponovo. Odnosi s javnošću su joj strast. Veruje da politika i moda imaju nešto zajedničko. Fakultet informacionih tehnologija, gde je radila kao PR menadžer,  ostao u lepom sećanju. Internet je mnogo stvari, ali i revolucionarna pojava modernog doba. Ne voli površnost, misteriozna u svojoj suštini, prema njenom mišljenju – stil je sve.

Editors choice