Ovogodišnji RE:make festival je svečano otvoren sinoć, 31. oktobra, koktelom upriličenim u KC Gradu. Veliki broj prijatelja festivala, partnera i sponzora je imao priliku da uživa u sjajnoj atmosferi koju su dodatno uveličali momci i devojke iz hora Svetonazori, kao i muzičari iz Švajcarske Flo Kaufmann, Strom i Strotter Inst.

slika 1 Otvoren RE:make festival

Dejana Popović, generalni menadžer RE:make festivala

slika2 Otvoren RE:make festival

Neda Arnerić je rekla da će od četvrtka biti redovna na festivalu, kako bi i nju malo rimejkovali u onu Nedu od pre 20 godina

Na otvaranju se prisutnima prva obratila Milica Radović, PR Remake festivala, nakon nje smo čuli Dejanu Popović generalnog menadžera festivala koja se zahvalila svim sponzorima i partnerima, kao i članovima tima. Posle Dejane Popović podijum je preuzela jedna dama koja je na svetla reflektora već navikla, naša velika dramska umetnica i prijatelj festivala, Neda Arnerić. Za kraj je prisutne pozdravio Beogradski umetnik, Aleksandar Gligorijević.

slika3 Otvoren RE:make festival

Hor Svetonazori je bio iznenađenje za prisutne

slika4 Otvoren RE:make festival

Dela Aleksandra Gligorijevića možete pogledati svih dana trajanja festivala, na izložbi na spratu KC Grada

slika5 Otvoren RE:make festival

Milica Radović, PR RE:make festivala, u haljini od novina, kreaciji Katarine Rašić

Danas počinje zvanični program RE:make festivala, radionicom Maura Massarotta u klubu Krug, a od 17:00 časova i radionicom Igora Stangliczkog i mnogobrojnim predavanjima u KC Gradu. Detaljniji program možete videti na sajtu.

Vidimo se na RE:make-u!

Editors choice