Platformom regionalnih dizajnera ZONA 45 svečano otvorena 32. Beogradska nedelja mode. Zona 45 je projekat koji je nastao u želji da se okupe i kvalitetno predstave najpoznatiji regionalni modni dizajneri. Kolekcije su predstavili Ivana Pilja iz Srbije, Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš iz Hrvatske i Petar Morvin iz Slovenije. Specijalni gosti bili su Vinko Filipić direktor Fashion.hr i Joseph Rain direktor Fashion.si.

Program se nastavio revijom brenda Sherri Hill. Na kojoj nam je predstavljena kolekcija koja upotpunjava današnji stil života kakav vode savremene i moderne žene. Njihove haljine namenjene su devojkama koje žele da isprate svetske modne trendove i da se u haljinama Sherri Hill osećaju kao na crvenom tepihu.

Sherri Hill Otvorena 32. Beogradska nedelja mode u Belexpo centru

Sherri Hill

Sherri Hill2 Otvorena 32. Beogradska nedelja mode u Belexpo centru

Sherri Hill

U nastavku kolekciju za jesen/zimu 2012/2013. predstavila nam je dizajnerka Jelena Stefanović. Modeli koji nose etiketu Jelena Stefanović izdvajaju se jasnim linijama, nenametljivom elegancijom i sofisticiranim seksepilom. Imperativ dizajna je u minimalističkom pristupu, vrhunskom kvalitetu prirodnih materijala i izvanrednoj izradi.

Jelena Stefanovic Otvorena 32. Beogradska nedelja mode u Belexpo centru

Jelena Stefanović

Jelena Stefanovic2 Otvorena 32. Beogradska nedelja mode u Belexpo centru

Jelena Stefanović

Na reviji su prisustvovale brojne poznate ličnosti: Svetlana Ražnatović, Ana Bebić, Ana Kokić, Ivana Stanković, Soraja, Olja Crnogorac i mnogi drugi.

Ana Bebic Otvorena 32. Beogradska nedelja mode u Belexpo centru

Ana Bebić

Ivana Stankovic Otvorena 32. Beogradska nedelja mode u Belexpo centru

Ivana Stanković

Olja Crnogorac Otvorena 32. Beogradska nedelja mode u Belexpo centru

Olja Crnogorac

Svetlana Raznatovic Otvorena 32. Beogradska nedelja mode u Belexpo centru

Svetlana Ražnatović

Za kraj večeri usledio je drugi deo platforme regionalnih dizajnera ZONA 45. Naziv je dat simbolično po četrdesetpetom geografskom meridijanu koji prolazi kroz Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju. Svoje kolekcije su predstavili Ivana Murišić iz Crne Gore, Zoran Garevski iz Slovenije, Viktorija Džimrevska iz Makedonije i DIORALOP by Andreja Bistričić i Maja Merlić iz Hrvatske.

Editors choice